Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΒγήκε η εκδοση 25.00 για το note. Αλλά πάλι 4.2. Ξέρει κανείς πότε θα έχουμε 4.4?
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαMiui art, βρήκα τι φταει στην ασυρματη οθόνη. Όταν έχω ανοιχτό τον Εντοπισμό σφαλματων και ταυτόχρονα συνδεομαι στην εξωτερική οθόνη κολλάει παρά πολύ το κινητό. Μόλις κλείνω τον εντοπισμό,δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε το κι εσύ να δεις αν σου κάνει το ίδιο. Τώρα τρέχω κι εγώ την δική σας ρομ χωρίς κανένα πρόβλημα...
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΠοιος είναι ο driver T8850 ? Δεν τον βρίσκουν τα Windows..
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΠαιδιά έχει κανείς πρόβλημα με την ασυρματη οθόνη;
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΌχι πάλι το ίδιο. Δεν μπορεί να δουλέψει η ασυρματη οθονη. Στην αρχή το WiDi δουλεύει κανονικά. Σήμερα μετά που εγκατεστησα τις εφαρμογές μου πάλι κολλάει σαν τρελό ώσπου στο τέλος κλείνει. Τι να φταιει;
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΩραία. Να πω οτι τώρα δουλεύει η ασύρματη οθόνη. Επαιξε ρολο η επαναφορα μάλλον. Και το είδα και μέσα οτι έγινε Hellas η Version. Ευχαριστώ πολύ για όλα....
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΤελείωσε. Έγραφε γίνεται βελτιστοποίηση 113 εφαρμογών. Είναι φυσιολογικό αυτό έτσι;
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΞεκινάω...ευχαριστώ για όλα
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΤην βρισκω αλλά είναι στο emmc. Είπατε να μην την επιλέξω αν είναι εκεί... Οποτε την βάζω στην εξωτερική να τελειωνουμε
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΤην rom την βαζω στην εξωτερική κάρτα; Sorry αλλα δεν γνωρίζω...
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΠρώτα κάνω επαναφορά μεσα απο το μενου και μετά αυτά που μου είπες έτσι; ρυθμισεις επαναφορα και μετά τα υπόλοιπα βήματα;
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΥπάρχει διαφορά που έχει σε μένα εγκατεστημενο το Τwrp? Εννοώ πως όταν μπαίνω σε Recovery βγαίνει το Twrp
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΜέσα από την συσκευη έπρεπε; έκανα μέσω απο Twrp format.Το σύστημα την cache κτλ. Επίσης φοβάμαι να κάνω restore. Η έκδοση που γράφει είναι JHDCNBA97.0. Μήπως μετά χάσει το root κτλ; Δεν γνωρίζω και πολλά. Τώρα το πήρα... Δεν υπάρχει updater οπότε δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση με τον τρόπο που προτεινετε..
-
Redmi Note 1W
ΜήνυμαΥπάρχει bug στο wifi display. Με την Rom οπως μου το έστειλαν απο to2c δουλεύει κανονικά. Μόλις βάζω την Επίσημη ελληνική rom και συνδέμαι στο Wifi display το κινητό κολλάει και μετά κάνει επανεκκίνηση.