Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Συμπέρασμα την πήραν γραμμή στο τελωνείο και κόβουν κώλους
-
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ EMS ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ!! έκανα claim γιατί φεύγω διακοπές ! μετά από 25 μέρες (πλήρωσα 31-5 ) είναι τελωνείο το στείλαν στις 9-6 και είναι κολλημένο δεν ξέρω γιατί ζήτησα να μου πούνε γιατί αφού πλήρωσα ems το στείλαν μετά από 9 μέρες και μου λέγανε ότι είναι φυσιολογικό αν το έπαιρνα με free shiping θα το είχα τώρα ! εδω βλέπω ότι κάποιο πήραν μετά από εμενα και τα λάβανε δεν ξέρω είμαι άτυχος EM801611632SG Destination Country - Greece:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/0…
-
πήρα τηλ πορτα πορτα και τίποτα έχει πληρώσει κανείς τελωνείο ? γιατι αργισανε τόσο πολύ σε εμενα εχω διαβάσει εδώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με ems γιαυτο και έκανα παραγγελία από κίνα γύρισα από dispute se claim paypal μίλησα και με chat μαζι τους και λένε ότι μονο στην χωρα μου αργούνε τόσο ! αυτα !
-
Παιδιά ανησυχώ έχει συμβεί σε κανένα σας εδώ μεσα από 15-6 είναι κολλημένο τελωνείο ! τι να κάνω ? από Τρίτη δηλαδή σε λίγες ημέρες φεύγω εξωτερικό υπόψη πλήρωσα ems από 31-5- με paypal
-
ευχαριστώ για την απάντηση φιλε μου το έστειλαν 9/6 μετά από 9 ημερες ! ετσι γίνετε πάντα ? ψιλό αργήσανε αν δεν το πάρω μέχρι παρασκευη ανοίγω claim με paypal και πληρωσα 18 usd για ems φιλικα γιωργος EM801611632SG Destination Country - Greece:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/06/18 16:45:03 2014-06-15 20:03, Item in conta ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS), ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 2014-06-15 16:59, Item handed over to customs authority for final delivery, IPS 2014-06-15 16:34, Receive Item At…
-
Καλησπέρα φίλοι πλήρωσα από MeriMobiles στις 31-5 και έχουμε 18-6 μετά από 18 ημερες με ems είναι κανονικά ? ευχαριστω επίσης ποιοι το παραδίδουν ΕΛΤΑ η πορτα πορτα ?