Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 103.

• Τελικά ούτε με πληρωμή έγινε η δουλειά. Με ένα Redmi Turbo 3 harry Potter Edition δεν μπόρεσε να το ξεκελιδώσει. Λέει έχει premium server αλλά κοστίζει γύρω στα 150€!!!! Καλά πάω και παίρνω άλλο άμα είναι.

• Τελικά βρέθηκε κάποια λύση ή πάμε για πληρωμή;

• Καλημέρα. Αν το ξεκλειδώσω στον Κινέζο θα μπορώ να κάνω flash την EU ROM ή θα ζητήσει επιβεβαίωση μέσω του mi λογαριασμού;

• Έτσι φαίνεται. Οπότε είτε προσπαθείς μπας και προλάβεις τα χιλιάδες bot και σταθείς τυχερός ή τα σκας. Εγώ μάλλον εκεί θα πάω δυστυχώς μιας και η συσκευή μου είναι από Κίνα και δεν συνεργάζεται με το family link που θέλω.

• Δεν σου είπε να πας στο "mi community to unlock your phone" ; Γιατί εκτός ότι πρέπει να είσαι στο forum τουλάχιστον 30 μέρες όταν ζητάς για unlock bootloader σου βγάζει το μήνυμα που είπε ο φίλος πιο πάνω, και άντε πάλι την επόμενη μέρα μπας και σου δώσουν την άδεια (αν ποτέ την πάρεις μιας και έχει όριο 8000 την ημέρα αν θυμάμαι καλά). Πάντως εγώ που έχω ένα τηλέφωνο με Κινέζικη ρομ δεν μπορώ καθόλου. Θέλει να κάνει το αίτημα Κινέζος μιας και έχουν θέμα που δεν είναι global. Υπάρχουν άτομα που …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ippotis: “Έχω δει κάποια βίντεο αλλά θέλει κάποιον κάτοικο Κίνας για να το ξεκλειδώσει. Ισχύει αυτό; Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. ” Δεν ισχύει αυτό. Δεν θέλει κάτοικο της Κίνας για να ξεκλειδώσει γιατί ακόμη και εάν ίσχυε κάτι τέτοιο - ένα VPN θα έδινε λύση. Ότι ισχύει στους οδηγούς για το ξεκλείδωμα του Bootloader ισχύει και για την συσκευή σου. Εκτός και εάν κάτι έχει αλλάξει στην Xiaomi που δεν το πήρα χαμπάρι.. ” Μάλλον έχει αλλάξει η διαδικασία και δεν το …

• Τελικά μάλλον δεν θα υπάρχει άλλος τρόπος αλλά μέσω Κίνας.

• Τελικά υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσω την συσκευή που είναι από Κίνα χωρίς την παρέμβαση κάποιου Κινέζου;

• Προσπάθησα να το ξεκλειδώσω αλλά το εργαλείο έβγαλε μήνυμα να βάλω τα στοιχεία του mi λογαριασμού στο developer options. Το έβαλα και μου έβγαλε μήνυμα να συνδεθώ στο mi community. Θυμίζω ότι η συσκευή μου είναι από Κίνα αγορασμένη με Κινέζικη Rom. Διάβασα στο community ότι για ξεκλείδωμα Κινέζικης συσκευής χρειάζεται μέλος του community with level 5 and above. Τι ισχύει τελικά; Επίσης με λογαριασμό USA δεν μπορώ να βάλω το δικό μου τηλέφωνο μιας και από προεπιλογή έχε το +1 και δεν μπορείς να τ…

• Παράθεση από redRoss: “Καλησπερα veterans! Βρεθηκε στα χερια μου ενα κινεζικο redmi pad και μετά απο ώρες αναγνωσης αρθρων, youtube, reddit και οδηγων...καταφερα να να ξεκλειδώσω τον bootloader, με το official προγραμμα. Φλασαρα λοιπόν με την διαδικασία fastbooτ την τελευταια global rom, αλλά εκανα την βλακεία να τον κλειδωσω πάλι. Πλέον το tablet κανει reboot συνεχεια και με πεταει στο γνωστό recovery mode με επιλογες reboot, clear , connect to miAssistant κτλ. Κατάλαβα λοιπον οτι εξαιτιας του …

• Εφόσον μπορούμε να βάλουμε δικό μας bootanimation δεν μπορούμε και να το κρατήσουμε κάπως. Έχω δει προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά για charging animation και bootanimation. Κάπου διάβασα ότι θέλει root πρόσβαση για να διαβάσεις τους φακέλους του κινητού. Υπάρχει τέτοιο πράγμα; Τώρα για τα wallpapers έχει ο Θεός.

• καλησπέρα έχω ένα κινητό από Κίνα με custom rom από harry potter theme. Υπάρχει τρόπος να κρατήσω to bootanimation, charging animation; Όπως επίσης και κάποια wallpapers; Πρέπει να κάνω backup το Theme ή να τα πάρω από το κινητό; Αν ναι ποια διαδικασία πρέπει να κάνω; Θα πρέπει να είμαι root; Απλά θέλω να περάσω μια ευρωπαϊκή rom αλλά να κρατήσω ότι μπορώ από την τωρινή rom.

• Άντε να δούμε. Έχω το Poco F2 Pro και δυστυχώς το άλλαξα γι' αυτό το λόγο. Τώρα είμαι στο F5 Pro αλλά περιμένω πριν κάνω την αναβάθμιση σε Hyper Os μπας και βγει καμία Χtrv.

• Μήπως οι dev να φτιάξουν δική τους εφαρμογή για πληρωμές; Θα μου πεις "ποιος θα εμπιστευτεί έναν τυχαίο dev για τα λεφτά του;" Δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι αυτό

• εγγυηση xiaomi απο infoquest

ippotis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αν ήταν εισαγωγής θα στο γύριζε η InfoQuest σαν τέτοιο. Αφού το εξέτασε και σου έδωσε χαρτί ότι χρήζει αντικατάστασης το κατάστημα θα έπρεπε να το κάνει. Μήπως να πιέσεις λίγο παραπάνω μπας και γίνει κάτι μιας και έχεις το χαρτί από IQ;

• NFC τελος?! Help!

ippotis - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

μια ερώτηση σχετικά με την εγκατάσταση του Magisk. Λέει να κάνουμε patch ένα αρχείο. Ποιο αρχείο να κάνω μιας και δεν μπορώ να διαλέξω ότι θέλω αλλά συγκεκριμένα αρχεία ήχου, εικόνας, pdf, video κ.α. Δεν μπορώ να διαλέξω από φάκελο για να το πατσάρω.

• Εγώ πέρασα την κάρτα στο κινητό της συζύγου και μια χαρά όλα. Δεν χρειάζεται ούτε σιμ ούτε λογαριασμό Google , τίποτα. Απλά περνάς νέα κάρτα στο gpay και έτοιμος.

• Τελικά δεν περνάει η κάρτα. Πρόβλημα λοιπόν και περιμένουμε ενημέρωση. Έκανα καθαρισμό της εφαρμογής αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως κάνω κατάργηση και πέρασμα ξανά της κάρτας μπας και φτιάξει.

• Εγώ έχω Poco F2 pro. Ανοίγω την εφαρμογή μου βγάζει το μήνυμα. Βγαίνω εντελώς από την εφαρμογή μπαίνω ξανά κανένα μήνυμα. Το απόγευμα ξαναμπαίνω εφαρμογή ξανά μήνυμα. Δυστυχώς δεν έχω κάνει κάποια αγορά. Θα κάνω και θα επανέλθω.

• POCO F2 PRO

ippotis - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

Τελικά βρέθηκε λύση και δουλεύει μια χαρά. Έκανα το update και τώρα δουλεύει το Gpay. Μπράβο σε όλους αυτούς που εργάστηκαν για να λύσουν το πρόβλημα άμεσα. Πρόβλημα με το Google Pay (Google Wallet) σε διάφορες συσκευές της Xiaomi - Η λύση στο πρόβλημα - News by Xiaomi Miui Hellas