Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 103.
-
Keep Rebooting
ΜήνυμαΤελικά το έστειλα στο φίλο Δημήτρη ( τον ευχαριστώ πολύ) αλλά δυστυχώς το κινητό είχε χτυπήσει μνήμη και δεν επισκευάζεται. Αν έχει κάποιος κανένα με χαλασμένη οθόνη ας επικοινωνήσει μπας και γίνει κάτι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
-
Keep Rebooting
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την όποια απάντηση
-
Keep Rebooting
ΜήνυμαΔυστυχώς τζίφος και αυτό. Με το που το βάζω στο ρεύμα ξεκινάει το παραμύθι. Σαν τελευταία λύση είδα κάτι για EDL mode. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το βάλω σε αυτό το mode. Κάποιος ή κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να κάνει αυτή τη δουλειά;
-
Keep Rebooting
ΜήνυμαΔυστυχώς με το που μυρίζεται ρεύμα παίρνει μπρος μόνο του.
-
Keep Rebooting
ΜήνυμαΈχω το εν λόγω κινητό. Κάνει συνέχεια reboot χωρίς να μπορώ να το κλείσω εντελώς. Official rom με κλειδωμένο bootloader και χωρίς USB debugging ενεργοποιημένο. Από το recovery δεν κάνει wipe data. Λέει ότι απέτυχε. Προσπάθησα να περάσω ρομ από την αρχή αλλά με κλειδωμένο bootloader δεν. Πήγα να το ξεκλειδώσω και πάλι δεν. Μόνο με edl δεν έχω κάνει κάτι. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Σας ευχαριστώ
-
Σε μένα μέχρι και σήμερα δεν έχει κάνει κιχ.
-
Τι εννοείς; Το tethering γίνεται στο κινητό.
-
Και εγώ στο POCO F2 Pro όλα καλά. Η διαδικασία που ακολουθώ είναι : 1. Κατέβασμα του zip στην συσκευή 2. Επανεκκίνηση σε recovery 3. Install to zip μέσα από το recovery 4. Reboot to system και τέλος. Από εβδομάδα θα είναι η τελευταία για το F2 ή αυτή ήταν; Μετά τι;
-
youtube.com/watch?v=vxPeYJYsUYU Στο βίντεο θα δεις που να πας
-
Τελικά προχώρησα στην εγκατάσταση. Με πήγε στο recovery mode. Από εκεί επίλεξα install και βρήκα το zip. Έκανα κλικ επάνω του και install. Μετά από κάποια ώρα έκανε reboot και έτοιμο. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
-
Μου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή είναι κρυπτογραφημένη. Πιο παλιά δεν είχα πρόβλημα έκανα κανονικά τις ενημερώσεις. Πιστεύω ότι και τώρα το ίδιο θα ισχύει. Βασικά είχα πάρει τη συσκευή από άλλο παιδί και δεν ξέρω τον κωδικό. Υπάρχει τρόπος να το προσπεράσω αν τυχόν κλειδώσει;
-
Εδώ να διαβάσω τι; Τελικά μετά το πέρασμα του νέου Twrp κάνω update μέσα από το κινητό;
-
Πέρασα το νέο TWRP στο POCO F2Pro. Βασικά την έχω κατεβάσει αλλά δεν έχω κάνει ακόμα εγκατάσταση. Κάνω update όπως παλιά ή μέσω fastboot;
-
Μήπως να πάρουμε άλλο τηλέφωνο; Κοιτάω για το F3 βασικά. Το F4 είναι πολύ ακριβό ακόμα.
-
Άρα να πάμε για αλλαγή σιγά σιγά;
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Καλημέρα! Όλα καλά στο poco f2! Άλλος ένας μήνας και μετά γυρνάμε σε stable.. ” Αν μείνουμε με την τελευταία τι γίνεται;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Την επόμενη φορά δεν θα χρειαστεί να κάνεις format. Απλά θα το περάσεις ως update χωρίς να χάσεις τίποτα ” Μα δεν ήταν η πρώτη φορά που πέρναγα την 13. Μέχρι και την προηγούμενη όλα καλά και χωρίς να έχω κάνω format από την αρχή. Τώρα πώς έκατσε στραβή δεν ξέρω. Τις φωτογραφίες λυπάμαι βασικά, όλα τα άλλα κλάιν.
-
Όχι. Μια χαρά πέρασαν οι προηγούμενες και χωρίς να κάνω format. Όλα καλά απλά έχασα αρκετές φωτογραφίες βασικά.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ippotis: “Σε POCO F2 Pro δεν πέρασε καθόλου και κάνει boot loop Τι κάνω τώρα; Μπορώ να μπω στο Recovery . TWRP-3.4.2b-1206. Πήγα στο Wipe και έκανα Davlik/ ART cache kai Data αλλά τίποτα. Πήγα να περάσω και μια πιο παλιά μέσω fastboot και πάλι διακόπτεται η διαδικασία και κλείνει το command-line. ” Η ROM είναι Android 12 Fastboot ROM και δεν μπορεί να εγκατασταθεί μέσω του TWRP Recovery.Δοκίμασες με Format Data εκτελώντας το windows_first_install_with_data_fo…
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΣε POCO F2 Pro δεν πέρασε καθόλου η 13.Χ - 22.5.18 και κάνει boot loop Τι κάνω τώρα; Μπορώ να μπω στο Recovery . TWRP-3.4.2b-1206. Πήγα στο Wipe και έκανα Davlik/ ART cache kai Data αλλά τίποτα. Πήγα να περάσω και μια πιο παλιά μέσω fastboot και πάλι διακόπτεται η διαδικασία και κλείνει το command-line. Μπορώ να σώσω τα αρχεία μου;