Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 103.
-
Σε POCO F2 Pro δεν πέρασε καθόλου και κάνει boot loop Τι κάνω τώρα; Μπορώ να μπω στο Recovery . TWRP-3.4.2b-1206. Πήγα στο Wipe και έκανα Davlik/ ART cache kai Data αλλά τίποτα. Πήγα να περάσω και μια πιο παλιά μέσω fastboot και πάλι διακόπτεται η διαδικασία και κλείνει το command-line.
-
Το πρόβλημα με την λειτουργία ενός χεριού παραμένει στο F2 Pro. Πάντως και στο F3 της γυναίκας μου χάλασε επίσης μετά από επίσημη αναβάθμιση!!!
-
Δηλαδή εμείς με Poco F2 να πάμε σε άλλο σιγά σιγά;
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Μπα όχι ακόμα δεν λειτουργεί σωστά. ” Έχουμε καμιά εικόνα για το αν και πότε;
-
Τελικά για την λειτουργία του ενός χεριού σε Poco F2 Pro έχει βρεθεί άκρη; Τόσες ενημερώσεις και καμία δεν δουλεύει. Καμία ιδέα;
-
Redmi note 10 pro
ΜήνυμαΤελικά η AOD με την xtrv έχει φτιάξει ή ακόμα έχει θέμα; Επίσης έχω θέμα με τα pdf. Κάποια στιγμή δεν τα ανοίγει και πρέπει να γίνει επανεκκίνηση το κινητό για να συνέλθει όπου πάλι κάποια στιγμή θα κάνει τα ίδια. Καμιά ιδέα;
-
Ξέρουμε τι γίνεται με την λειτουργία ενός χεριού; Στο POCO F2 Pro κατεβαίνει από πάνω χωρίς να μικραίνει. Έχει βρεθεί κάποια λύση;
-
[Miui 13.Χ - 21.12.29/30] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε η πρώτη MIUI 13 ROM)
ΜήνυμαΣε POCO F2 Pro η λειτουργεία ενός χεριού δεν δουλεύει. Έχω κάνει το update χωρίς format. Ακόμα και το γραφικό που έχει για την ενεργοποίησή του είναι λάθος. Υπάρχει κάποιος τρόπος σωστής ενεργοποίησής του;
-
Παράθεση από amavroudis: “Ειχε πρόβλημα η αναβάθμιση και θέλει μια φορά να το περάσεις με το χέρι μέσω twrp. Μετά θα λειτουργήσει... ” Το αρχείο δεν είναι μόνο για fastboot;
-
Την νέα έκδοση την περνάμε πάλι ως fastboot ή μπορεί να γίνει και απλά αναβάθμιση μέσα από το κινητό; Το twrp δεν καταργήθηκε με την 12;
-
Σε POCO F2 η λειτουργεία ενός χεριού δεν δουλεύει. Βάζει ένα κενό χώρο στην πάνω πλευρά του τηλεφώνου. Δεν κάνει σμίκρυνση για να μπορείς να βλέπεις όλη την οθόνη. Ίσως με το επόμενο update φτιάξει. Επίσης έχω ενημέρωση για να κάνω update. Το πατάω, έλεγχος and fetching link. Αποτυχία γιατί όλοι οι mirror servers είναι απασχολημένοι. Προσπαθήστε αργότερα. Τι να πώ;
-
Εμένα στο lmi μέχρι στιγμής όλα καλά (χωρίς format)
-
Δηλαδή δεν μπορώ να περάσω την προηγούμενη; Έχει θέμα το roll back;
-
Μεγάλο θέμα με την τωρινή. Μπορώ να πάω δίχως πρόβλημα στην προηγούμενη;
-
Σε POCO F2 Pro έχω τρελό battery drain. Κάποιος άλλος με το ίδιο θέμα; Στα στατιστικά της μπαταρίας το other είναι στο 61%. Πώς μπορώ να δω; Μπορώ να βάλω την προηγούμενη Rom 21.10.28;
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@gkalen Όλα καλά. Μετά την διαδικασία δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ και πάλι.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΈχω την 12.5 XTRV-21.10.28. Το vowifi δεν δουλεύει. Έβγαλα τις κάρτες τις έβαλα σε ένα Redmi note 10 Pro και δούλεψαν μια χαρά. Στο F2 Pro δεν δουλεύουν, μόνο το Volte δουλεύει. Έχω βάλει τον κωδικό για απενεργοποίηση του WoWIFI και δείχνει απενεργοποιημένo. Καμιά ιδέα;
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΈχω την 21.9.1 beta και ενώ έχει την ειδοποίηση για ενημέρωση σε 21.9.15 όταν πατάω να κάνει λήψη βγάζει "Προέκυψε σφάλμα λήψης. Επανάληψη;" Ναι πατάω αλλά αυτό συνεχίζει και βγάζει το ίδιο μήνυμα. Καμιά πρόταση;