Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 103.

• POCO F2 PRO

ippotis - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

Τελικά όλα καλά. Ήταν θέμα της ROM το κόλλημα όλου το chrome. Τώρα όλα καλά χωρίς κανένα θέμα.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Τελικά ήρθε σήμερα update που έλεγε ότι φτιάχνει το εν λόγω πρόβλημα δηλαδή το freeze στο Chrome. Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Το έκανα, δεν έφτιαξε. Κατάργηση και ξανά πέρασμα τον chrome;

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Πάντως εγώ με την 21.8.11 έχω θέμα με τον chrome. Κοκκαλωνει και δεν κάνει τίποτα. Πρέπει να τον κλείσω από τις εφαρμογές και μετά να ξαναμπώ. Έχω κάνει επανεκκίνηση αλλά τίποτα.

• Redmi note 10 pro

ippotis - - RedMi Note 10 Pro (Sweet)

Μήνυμα

Παράθεση από panagiotis.malamos: “Πρόβλημα με την aod δουλεύει μεν αλλά σε 10 δευτερόλεπτα σβήνει τελείως η οθονη, κάποιοι έγραψαν να κάνουμε disable miui optimization από το developer options αλλα με την αναβάθμιση η miui σταμάτησε και αυτό το τρικ,εάν βρήκατε καμία λύση ευχαρίστως να την διαβάσω, ευχαριστώ και καλές γιορτες Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βρέθηκε λύση για το εν λόγω πρόβλημα;

• Στο Poco F2 όλα καλά από τον Updater. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το MIUI+. Ξέρει κάποιος κάτι;

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

ippotis - - Recoveries

Μήνυμα

Ευχαριστώ και εγώ από την μεριά μου. Κατάφερα και έβαλα την ελληνική rom σε ένα Mi 8 SE. Όλα καλά μέχρι τώρα. Έχει ΟΤΑ αυτή η έκδοση; xiaomi-miui-hellas-8.1_sirius_XTRV_Stable_V10.2.1.0.zip.

ippotis - - Recoveries

Μήνυμα

Μιας και δεν μπορώ να μπω εκει θα μπω με power vol+ και να τα κάνω από κει; Είναι το περιβάλλον της xiaomi όμως

ippotis - - Recoveries

Μήνυμα

Χαίρετε, Έχω ένα Mi 8 Se και ξεκλείδωσα τον bootloader και γύρισαν όλα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Πέρασα το twrp_sirius_3.2.3-4_miui-hellas_ss_a-9. Δίνω την εντολή για να μπει στο TWRP κάνει reboot και μένει στην εικόνα με το κουνέλι που χαιρετάει και κάτω γράφει με ασημένια γράμματα TWRP kai Recovery Project 3.2.3-4 geonanto555 και κολλάει εκεί. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

• Οκ θα πάω για την 1η και βλέπουμε. Ευχαριστώ και πάλι.

• Ευχαριστώ για την απάντηση. Ως προς την τελευταία μου ερώτηση; Ποια από τις 2 ΡΟΜ να κατεβάσω;

• Χαίρετε και πάλι. Το ξεκλείδωμα τελειώνει σήμερα. Όπως προείπα δεν έχει ασχοληθεί ΚΑΘΟΛΟΥ με την όλη διαδικασία οπότε αν μπορείτε να με ανεχτείτε και να πάμε βήμα βήμα. 1. Ξεκλείδωμα τσεκ. 2. Πέρασμα του TWRP. Από που το κατεβάζω και πώς το περνάω; 3. Κατέβασα και την xiaomi-miui-hellas-8.1_sirius_XTRV_Stable_V10.2.1.0.zip (βγήκε και αυτή * xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI8SE_9.4.18_v10-9.zip . Ποια από τις 2; Μετά; Αυτά για τώρα και περιμένω την πολύτιμη βοήθειά σας

• Οκ κανένα πρόβλημα. Αφού πρέπει να γίνει το ξεκλείδωμα ας περιμένω. Οπότε θα τα ξαναπούμε σε 15 μέρες Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

• Χαίρετε. Έχω το εν λόγω κινητό και θέλω να του περάσω μια ελληνική για να έχω ελληνικά στο κινητό. Όντας ΠΟΤΕ δεν έχω ασχοληθεί με την όλη διαδικασία για αυτήν την συσκευή τα βήματα είναι: 1. Ξεκλείδωμα boot Loader 2. Πέρασμα του twrp (ποια έκδοση και πως;) 3. Κατέβασμα xiaomi-miui-hellas-8.1_sirius_XTRV_Stable_V10.2.1.0.zip 4. Μετά;

• Global ROM (Sirius)

ippotis - - Mi-8SE (Sirius)

Μήνυμα

Τελικά υπάρχει κάποια ρομ για το εν λόγω κινητό έστω και ελληνική για να φύγουμε από τα αγγλικά - κινέζικα;

• Παράθεση από theopan: “Παράθεση από ippotis: “Όχι αλλά και 1 που έβαλα πάλι τα ίδια. Τελικά θα πρέπει η επαφή να έχει το +030 για να φανούν σωστά. Η προηγούμενη έκδοση δεν είχε τέτοιο θέμα πάντως. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να αλλάξω μαζικά τις επαφές; ” Το +030 όμως ισοδυναμεί με 00030 (3 μηδενικά) και δεν μπορείς να καλέσεις καμία επαφή με αυτό... Δεν είναι εκεί το πρόβλημά σου. Έχεις περασμένες τις ίδιες επαφές 2 φορές. ” Τελικά βρήκα ένα πρόγραμμα άλλαξα όλες τις επαφές σε +30 και όλα καλά. Μι…

• Όχι αλλά και 1 που έβαλα πάλι τα ίδια. Τελικά θα πρέπει η επαφή να έχει το +030 για να φανούν σωστά. Η προηγούμενη έκδοση δεν είχε τέτοιο θέμα πάντως. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να αλλάξω μαζικά τις επαφές;

• Στα μηνύματα αντί να λέει το όνομα της επαφής βγάζει μόνο τηλέφωνο. Μπορεί να τα δείξει για λίγο αλλά μετά τα ξαναχάνει. Δεν έχω βρει άκρη ακόμα frown.gif

• Αυτό λέω και εγώ και είναι απορίας άξιο. Συσκευή όπως η δική μας με πολύ ισχυρό επεξεργαστή (ο οποίος συνήθως είναι η αιτία για μη αναβάθμιση σε νέα ROM) να μην έχει βγει κάποια πρόβλεψη για Nougat.

• Και σε εμένα ήρθε η εν λόγω αναβάθμιση 9.2.3.0 MBEMIEK. Ξέρει κανείς αν θα πάρει και Nougat; Έχω διαβάσει ότι τελικά το Prime δεν θα πάρει ενώ το redmi 4x θα πάρει κανονικά.