Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Αυτόν τον οδηγό θα ακολουθήσω? Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)

• Καλημέρα,έχω το Mi Note 2 αγορασμένο απο Κίνα σε κινέζικη έκδοση, ξεκλείδωτο και του είχα περάσει μετά την αγορά του την XTRV arΩma 8.1.4 | Beta σε Miui9.Από τότε δεν έχει αναβαθμιστεί το κινητό.Επειδή εχουν περάσει χρόνια κι έχω μπερδευτεί θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει και να μου ποιά rom πρέπει να επιλέξω για αναβάθμιση?

• ΑΓΟΡΑ mi5 3-32 η redmi pro 3-64?

schumi7 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Βλεποντας και μερικα συγκριτικα βιντεο στο youtube το mi5 ειναι οντως αρκετα πιο γρηγορο.Τωρα οσον αφορα την μπαταρια,οταν πηρα το mi3w που εχω εβγαζε ανετα 1,5-2 μερες με 3000mah μπαταρια.Φανταζομαι το mi5 με ιδιου μεγεθους μπαταρια να τα παει καλυτερα.

Μήνυμα

ΤΟ mi5 3-64 δεν το συζητω ειναι δυνατο αλλα ξεφευγει λιγο απο τα χρηματα που θελω να δωσω.Αυτο που με προβληματιζει ειναι η μνημη στο 32αρι που δεν ειναι επεκτασιμη.Απο μπαταρια πως παει το mi5 με μια μεση χρηση?

Μήνυμα

Θα ηθελα αν εχει καποιος εμπειρια απο τα 2 τηλεφωνα να μου προτεινει πιο απο τα 2 να αγορασω.

• Xiaomi mi3w σπασμενο digitizer

schumi7 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

το θέμα είναι ότι το αγόρασε ο ίδιος από eshop της xiaomi στην κίνα.δεν υπάρχει και κανένα video στο youtube να δουμε το how to!

• Xiaomi mi3w σπασμενο digitizer

schumi7 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπερα στο forum!θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος απο εσας καποιον τεχνικο,κατα προτιμηση στην Αθηνα,για αλλαγη digitizer σε xiaomi mi3w.ενας φιλος αντιμετωπιζει αυτο το προβλημα και πηγε το τηλεφωνο στο service του γερμανου.Εκει του ειπαν οτι το digitizer και η οθονη ειναι κολλημενα μεταξυ τους και δεν αναλαμβανουν την ευθυνη να τα ανοιξουν.Αν εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα θα ηταν ευπροσδεκτη οποιαδηποτε βοηθεια.