Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα έχω αυτή την rom miui_lgl22_rainbow_5.12.12_2e7a6cba04_4.4.zip Το πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω είναι το apk του Καιρού δεν μπορεί να με βρει. Αυτό το πρόβλημα το είχα και στο S3 i9300,αλλά το έλυσα εδώ δεν μπορώ να βρω λύση. Δοκίμασα να κάνω μεταφορά από το S3 στο G2 αλλά δεν μου δουλεύει στο S3 να σκανάρει τον QR code και να γίνει η μεταφορά,ούτε μου δουλεύει το transfer apk της mi αν το κατεβάσω. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να πάρω τα δεδομένα του καιρού pr…
-
Έτσι πέρασα και την rom με cwm Στην εγκατάσταση μου βγάζει ελληνικά κανονικά σε μηνύματα και επαφές έχω το πρόβλημα. Επίσης play store δεν φλάσαρα gapps αλλά το κατέβασα μέσα από app store. Αν και εκεί παρουσιάζει ένα πρόβλημα,μπαίνω μετά τον install κατεβάζω play store και μετά το app store είναι νεκρό δεν συνδέεται και το σβήνω ως root user.
-
Έχω προσπαθήσει να περάσω official rom V5 αλλά μου κολλάει στο install συνέχεια. Δεν γνωρίζω γιατί,προσπαθώ με recovery mode από την συσκευή. Λόγο του προβλήματος πέρασα miui 7 MIUI ROM for Samsung I9300 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Θέλω να ρωτήσω μιας και πρώτη φορά χρησιμοποιώ miui rom αν υπάρχουν ελληνικά για επαφές και μηνύματα? Ευχαριστώ