Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Steam link ή Moonlight με mi box S

iazriel - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την απάντηση! Παλιότερα είχα το steam link box της Valve αλλά και το nvidia shield σε 100άρι LAN και δεν είχα κανένα θέμα με τα παιχνίδια οπότε θεωρώ πως είναι αρκετό. Δεν έχω και δυνατότητα για 5GHz AC WiFi οπότε θα αρκεστώ στο 100άρι lan. Τα χειριστήρια και οι εφαρμογές με ενδιέφεραν περισσότερο, αφού μπορώ να τα κάνω και τα δύο απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα χωρίς custom rom ή sideload τότε είμαι καλυμένος!

• Steam link ή Moonlight με mi box S

iazriel - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Καλημέρα. Παιδιά την βοήθειά σας παρακαλώ. Θέλω ένα android box αποκλειστικά και μόνο για streaming παιχνιδιών από το PC μου στο home cinema μέσω του Steam link app ή του Moonlight. Τίποτα άλλο απολύτως. Με ενδιαφέρει έξοδος hdmi 2.0 γιατί είναι 4Κ το σύστημα, bluetooth συμβατότητα με controllers (έχω PS4 και Xbox windows edition 2018) και απεριόριστη πρόσβαση στο play store για να κατεβάσω τις παραπάνω εφαρμογές. Για LAN θα βάλω ένα adapter της ugreen και όλα καλά. To Mi Box S θα κάνει δουλειά …

• Mi Pad 2 και Chromecast

iazriel - - Mi-Pad 2 (Latte)

Μήνυμα

Καλησπέρα! Μόλις παρέλαβα το Mi Pad 2 16GB, κατέβασα και το Skype από το Mi Store και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ και πως να το συνδέσω με το chromecast 2nd gen. Ευχαριστώ!