Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• ΑΓΟΡΑ mi5 3-32 η redmi pro 3-64?

Dimitris Zantes - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

ειχα το redmi 3 πηρα το mi 5. Πολυ πιο γρηγορο τηλεφωνο, καλυτερο σε ολα, αλλα εγω ακομα δενε χω λυσει το προβλημα του battery drain. To redmi παντως βγαζει ανετα 2 μερες μπαταρια.

• Μου το έφεραν σφραγισμένο από Κίνα απευθείας από xiaomi Shop και φορούσε official κινεζική. Για να το ξεκλειδωσω πέρασα κινεζική developers και εκει δεν φαινοταν να ειχα battery drain αλλα τηνβκρατησα μερικες ωρεε μεχρι να μ ερθει ηβειδοποιηση οτι ξεκλειδωθηκε το τηλ. Εχω απογοητευτει εντελως. Δεν ξερω τι να κανω. 1 βδομαδα το εχω στα χερια μ και το εχω φορτίσει 15 φορές. Ευτυχώς δεν ζεσταίνεται τουλάχιστον. Δεν υπάρχει προγραμμα που να βλεπει ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ποιος και τι κανατανλωει τ…

• Παράθεση από demakhs: “Μάλλον του πετάς τα μάτια έξω.... Πόσες ώρες αναμονή, τι SOT κ με τι χρήση τα "πετυχαίνεις" όλα αυτά?? Εγώ θα του κάνα ένα πλήρες format (factory reset, format data κλπ) κ θα ξαναπερνουσα τη rom. Α, βλέπω στο χω ξανα-προτεινει κ μάλλον/σίγουρα δεν το κανες....δε προκειται να δεις προκοπή, μην το ψάχνεις... Διαβάζω έχεις κάνει κ επαναφορά από το redmi 3 κ είχες κ διάφορα προβλήματα ...εγώ δεν το κάνω ούτε καν από το ίδιο κινητό σε ίδιο κινητό αυτό που έκανες εσύ σε διαφορετ…

• το τηλεφωνο εχει αρχισει και με κουραζει... το φορτιζω 2 φορες τη μερα με ελαχιστη χρηση. Περασα απο την αρχη την τελευταια ελληνικη stable: Εβαλα ξανα το twrp μεσω adb Εκανα wipe data/cache/dalvik Εκανα εγκατασταση την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_gemini_Stable-V8.0.12.0.zip Μπηκα στο συστημα με αγγλικα και εβαλα το λογαριασμο μου στο google και στο mi cloud. Εβαλα facebook και messenger και μου εβγαλε 12 ωρες υπολοιπομενη μπαταρια... Βλεπω οτι πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια. Απενεργοπιησα το find …

• Καλησπερα και παλι, Προσπαθησα να κανω reset στο τηλεφωνο (ειμαι με ελληνικη 8.0.12.0) και δεν τα καταφερα. Υπενθυμιζω οτι εχω κανει επαναφορα απο το προηγουμενο μου redmi 3 και πιθανον αυτο εχει δημιουργησει κι αλλα προβληματα εκτος απο το battery drain. Προσπαθησα να μπω σε twrp απο: αναβαθμιση->επανεκκινηση σε λειτουργια Recovery και με εβαλε σε στο twrp αλλα ηταν στα κινεζικα. Παραξενευτηκα, το γυρισα στα ελληνικα και συνεχισα. Ψαχνω να κανω install τη ρομ μου και δεν την εβγρισκα πουθενα. Γ…

• στην επριπτωση μου ειναι πολλες οι ωρες, πολυ παραπανω απο 2. Φοβαμαι και την πιθανοτητα να εχει γενικως drain η ρομ. Επισης δεν κατανοω γιατι οταν εκανα restore απο την chinese dev δεν ειχα drain ενω τωρα εχω. Θα το παλεψω απο βδομαδα γτι δεν προλαβαινω αυτες τις μερες. Πρεπει να αφιερωσω 4-5ωρες για ολη τη διαδικασια για να γινουν ΟΛΑ σωστα. Εχω android απο το 2010, κινητο αλλαζω καθε 6-8 μηνες. Πριν τα xiaomi εκανα restore με το titanium backup. Το πρωτο μου xiaomi ηταν το redmi note το οποιο…

• Οταν περασα κινεζικη developers δεν ειχα κανενα battery drain παρ ολο που ειχα κανει restore απο το redmi 3, εδω ειναι το περιεργο. Παραθετω τα screenshots μηπως και γλυτωσω το format. Μπορω με καποιο τροπο να δω τι τρεχει στο συστημα android και να το απενεργοποιησω? Εστω και αν χρειαστει να κανω root. Εβγαλα 16 ωρες standby (οι 7 ωρες ηταν ολα κλειστα) με 2,5 ωρες οθονη, ειναι πολυ λιγο. Αν κανω format χωρις να περασω καμια ρυθμιση και κανενα προγραμμα ειναι σιγουρο οτι δε θα εχω drain? Φοβαμα…

• Παράθεση από geozn8: “Κάλο είναι σε ένα νέο καθαρό τηλ να κάνουμε από την αρχή ένα νέο στήσιμο...Εκτός αν θέλουμε από 2-3 εφαρμογές που θέλουν πολύ στήσιμο να πάρουμε restore.. Πάντα εγώ έστηνα από την αρχή τα κινητά μου. Έτσι δεν θα έχουμε τα battery drain και αυτό που λέει ο φίλος ποιο πάνω είναι τραγικό..Ξανά από την αρχή μόνο!! ” Ενταξει, εχει χαθει ομως μια σοβαρη λειτουργικοτητα του MIUI. Ελληνικη miui ειχα στο REDMI 3 (stable 7.5.1.0) Ελληνικη εχω και στο MI5 (stable 8.0.12.0). Επρεπε να …

• Τα εχω φτιαξει ολα στο τηλεφωνο εκτος απο το battery drain. Υπενθυμιζω οτι ειμαι πλεον με την τελευταια stable ελληνικη 8.0.12.0 , αλλα εχω κανει restore τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις απο το redmi 3. Πιθανον καποιες ρυθμισεις που ηρθαν απο το redmi προκαλουν drain. Η φωτο ειναι απο σημερα το πρωι. Κοιμηθηκα με 75% και μετα απο 7 ωρες με κλειστα δεδομενα και wifi επεσε στο 55%. Παω για φορματ και περασμα απο την αρχη ή υπαρχει αλλη λυση?

• καταφερα να το απενεργοποιησω μεσω adb με τις παρακατω εντολες: Παράθεση: “ adb shell settings put secure spell_checker_enabled 0 ”

• δε με ενοχλει τοσο η εμφανιση (που οκ ειναι λιγο ενοχλητικο) αλλα κυριως το γεγονος οτι αν πας να πατησεις πανω στο κειμενο για να αλλαξεις τον κερσορα τοτε εμφανιζεται το μενου της διορθωσης που ειναι αχρειαστο και με καθυστερει στο να κανω αυτο που θελω. Γενικως ειναι μη χρησιμο για εμενα και αντιπαραγωγικο, δεν καταλαβαινω γιατι δε μπορω να το απενεργοποιησω. Στη δευτερη φωτογραφια παταω πανω στις ρυθμισεις και δεν κανει τιποτα.

• Περασα την τελευταια stable ελληνικη. Εκανα και μεταφορα απο το redmi και επανηλθαν αρκετα.Καποια settings τα εβαλα απο την αρχη αλλα οκ. Ελπιζω η μπαταρια να παει καλα και να μην εχω drain. Με την κινεζικη developers παντως δεν ειχα το παραμικρο drain. Εκλεισα δεδομενα και wifi οταν κοιμηθηκα και δεν επεσε ουτε 1% η μπαταρια. Για να δουμε τωρα. Το προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι δε μπορω να απενεργοποιησω το spell checker με τιποτα. Πως γινεται? Γραφω με το swiftkey, οχι αυτο που ειχε μεσα η ro…

• Παράθεση από NasDriver: “Σε μία ώρα έρχεται πλέον η έγκριση για unlock bootloader και από εκεί και πέρα γυρνάς στις παλιές καλές εποχές...σχετικά ” Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Dimitris Zantes: “Καμια ελπιδα δηλαδη με την κινεζικη ρομ? πφφφ εχω φαει 2 μερες και απ οτι φαινεται θα παει μακρυα η βαλιτσα... ” Δυστυχώς δεν τα πάει καλά η κινέζικη με τα Gapps. Ασε που στην επόμενη αναβαθμιση είναι πιθανόν χαθούν κιόλας. Μια καλη εναλλακτική είναι η Global που σου προτείνει και ο @geomos. Την βάζ…

• Καμια ελπιδα δηλαδη με την κινεζικη ρομ? πφφφ εχω φαει 2 μερες και απ οτι φαινεται θα παει μακρυα η βαλιτσα... Εν τω μεταξυ για να μην εχω και προβλημα με τα ελληνικα μαλλον θα πρεπει να το ξεκλειδωσω και να βαλω την ελληνικη και τελος. Στο redmi 3 ειχα ελληνικη και ηταν μια χαρα. Διοτι απ οτι βλεπω και με τη global stable παλι μπορει να μην παιζουν καποια ελληνικα, παλι μπορει να εχω battery drain κλπ κλπ. Παει η παλια καλη εποχη redmi note 1 που περναγες ρομ με spflashtools... Θα κανω αιτηση γ…

• Καλησπερα σε ολους, Μου εφεραν το mi5 3/32 απο official xiaomi shop και εχει πανω official (κινεζικη νομιζω) ρομ. Εκανε update σε 8.0.12.0 και μετα περασα τις εφαρμογες μου με tranfer απο το προηγουμενο κινητο μου xiaomi redmi 3. Περασα google apps με το GOOGLE INSTALLER V2.0 APP FOR MIUI Παιδευτηκα λιγο με τα settings αλλα λειτουργησε σωστα εκτος απο τη μπαταρια που την ρουφαγε σα να ηταν ανοιχτο. Battery drain στα χειροτερα του. Επίσης μου χανει τη ρυθμιση της ποιοτητας video οποτε ανοιγω την …