Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 73.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64157/ Η οθόνη φαινετε να έχει καταλανωσει η πολύ μπαταρία,να είχε μείνει η οθόνη ανοιχτή για κάποιο λόγο?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Οπότε δεν είσαι σε max. ισχύ 20 W. Κάτι άλλο έχει γίνει... Αυτός.του κουτιού δίνει max. 18W ενσύρματα. ” επισης το wifi ηταν απενεργοποιημενο,παιζει καποια εφαρμογη να προκαλεσε την υπερθερμανση?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Τι τροφοδοτικό έχεις βάλει στην ασύρματη; Αυτό που είχε η συσκευασία; Το 18W; ” Ναι
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλημερα και καλη κυριακη στη παρεα.Πηγα να σηκωσω σημερα το πρωι το τηλεφωνο απο τον ασυρματο φορτηστη(original xiaomi 20W) και η συσκευη ζεματαγιε και η φορτηση ειχε σταματησει στο 75%.Τι να παιζει αραγε?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαεχω το κινητο με τη global rom 10.2.28 οπως ηρθε δηλαδη,και το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω αλλα πολυ σημαντικο ειναι με το bluetooth.καθε μερα πρεπει να κανω επανεκινηση το τηλ. για να συνδεθει ειτε με το handsfree ειτε με το galaxy s3,πραγματικα πολυ σπαστικο και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει ,ακομα και το redmi note 3 pro συνδεοταν ταχυτατα με το handsfree. Στα της καμερας σε συγκρηση με s9 plus στο ιδιο μερος με χαμηλο φωτησμο το Mi9 εβγαζε αισθητα καλητερες φωτογραφιες,η ελειψη ois φαιν…
-
Ευχαριστουμε πολυ.Καλη επιτυχια σε ολους.
-
Προβλημα με Δικτυο ?
ΜήνυμαΝαι αλλα ειναι λογικο την ωρα που συνδεετε να αλλαζει σε 3G?Δεν το εκανε παλαιοτερα και θυμαμαι οταν το παρατηρουσα εγραφε 4G κατα τη διαρκεια της κλησης,τωρα πλεον οχι.Η καρτα ειναι ενος χρονου οσο και το τηλεφωνο και ηταν καινουρια και κομμενη με τον ειδικο κοφτη απο το καταστημα.
-
Προβλημα με Δικτυο ?
ΜήνυμαΧαιρετω την παρεα. Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα μιας και εχω παρομοια προβληματα συνδεσης, εχω και εγω την kate εκδοση με την τελευταια stable 8.2.4.0. παρατειρω λοιπον στις ιδιες περιοχες που κινουμε οτι ενω βλεπω 4G με cosmote οταν πραγματοποιω μια κληση αμμεσως το γυρναει σε 3G και φυσικα η ποιοτητα κλησης μειωνετε δραματικα ενω με την προηγουμενη rom δεν ειχα παρατηρησει κατι παρομοιο.Επισης πριν μερικες μερες ενω εδειχνε οτι ειχε σημα δεν μπορουσαν να με καλεσουν και εδειχνε κλειστο,εφτ…
-
επειδη εχω πελαγωσει με ποιο οδηγο το κανω root?
-
γιατι εφοσον εχω την τελευταια Ελληνικη ρομ οταν κατεβαζω την εφαρμογη μου λεει οτι δεν ειμαι root,κανονικα δεν ειμαι???
-
ok τωρα το επιασα.Εχουμε καποιον οδηγο συγκεκριμενα ή κανω οτι και με τον παραπανω που παρεθεσα αλλα κανω και wipe data?
-
αυτη τη διαδικασια ακολουθω: Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev οταν λες fr τι εννοεις?
-
σας ευχαριστω για τις απαντησεις. κατι ακομα,για να παω απο stable σε dev ακολουθω την ιδια διαδικασια?
-
Επειδη εχω καιρο να μπω και εχω χασει πολλα επισοδεια μετα την πρωτη εγκατασταση της Ελληνικης ρομ,ποια η διαφορα των 2 παρακατω ρομ για το redmi note 3 SE (kate)? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-RedMi-Note-3-SE-Kate/
-
Λοιπον ξαναεκανα την διαδικασια ενα προς ενα τα βηματα για να ειμαι σιγουρος,και ξανακολλησε,και λεω δεν ειναι δυνατον δεν τον γλυτωνει τον τοιχο,και πεισμωνω και εκει που ειμαι στο τσακ να τα παρατησω πως μου κοβει και το ξαναβαζω σε rycovery mode και του ξαναδινω στο καπακι install και ως δια μαγειας τη περασε κανονικα. Οταν ανοιγει το τηλεφωνο ομως δεν αναγνωριζει τη καρτα σιμ και δεν μπορει να σενδεθει σε δικτυο και κολλαει εκει,ξαναμπηκα σε recovery mode και εβαλα τη τελευταια μπετα με ιδια…