Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 143.

• Xiaomi amazfit cor

alwsi - - Amazfit

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους μόλις πήρα το xiaomi amazfit cor και έχω κάποιες ερωτήσεις ? Ξέρει κάποιος :1) πως ανεβαίνει το επίπεδο δόνησης ? 2) πως μπορώ να βλέπω το όνομα καλούντος (τώρα μου λέει μόνο incoming call) 3) πως ρυθμίζω το alipay για ανέπαφες συναλλαγές? . Η έκδοση mi fit που έχω είναι η : 3.3.6 .Αυτά τα ολίγα για αρχή smile.png

• Xiaomi amazfit cor

alwsi - - Amazfit

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους μόλις πήρα το xiaomi amazfit cor και έχω κάποιες ερωτήσεις ? Ξέρει κάποιος :1) πως ανεβαίνει το επίπεδο δόνησης ? 2) πως μπορώ να βλέπω το όνομα καλούντος (τώρα μου λέει μόνο incoming call) 3) πως ρυθμίζω το alipay για ανέπαφες συναλλαγές? . Η έκδοση mi fit που έχω είναι η : 3.3.6 .Αυτά τα ολίγα για αρχή

• Amazfit cor

alwsi - - Amazfit

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους παιδιά ξέρει κανείς που θα βρω το amazfit cor στην Ελλάδα ή από Ευρωπαική αποθήκη?

• Καλημέρα σε όλους , χάθηκε το εικονίδιο αναβάθμισης ,καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ?

• Φυλλομετρητής

alwsi - - Mi MAX 2 (Oxygen)

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους, μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να σβήσω τις προεγκατεστημενες εφαρμογές στο φυλλομετρητή?

• Επαναφορά...

alwsi - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Έχει γίνει ήδη ..... Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.

• Επαναφορά...

Μήνυμα

Όλα καλά ...έσβησα ότι δικό μου και πέρασε κανονικά όλα της συζύγου, σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.

• Επαναφορά...

Μήνυμα

Δεν ε'ιχα βάλει ποτέ ελληνική "φοράει" την MIUI Global 9.1 stable 9.1.1.0 (NBCMIEI)....Αυτά πατάω και δε μου παρουσιάζει το fastboot ,υπάρχει τρόπος να μπει σε fast boot με άλλο τρόπο???

• Επαναφορά...

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ... =============== Ιαν 14th 2018, 9:32am =============== Καλημέρα , επανέρχομαι ...Πατώντας το volume down και το power μου ανοιγει ένα μενου με τις κάτωθι επιλογές: reboot - wipe data -connect with Miassistant και όχι το ανθρωπάκι για fastboot....καμμία ιδέα???

• Επαναφορά...

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους, θέλω να δώσω το κινητό στη σύζυγο μου μιας και πήρα το max 2.Τι ενέργειες πρέπει να κάνω ώστε να διαγραφούν τα πάντα, έκανα επαναφορά αλλά όταν έβαλε τη κάρτα της και προσπάθησε να βάλει το Google λογαριασμό, δε την αφήνει τις λέει "βάλε το τελευταίο λογαριασμό που ήταν συνδεδεμενο"... Τι κάνω ώστε να μπει νέος λογαριασμός??

• Xiaomi box 3

alwsi - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Όχι αύριο θα δοκιμάσω να το συνδέσω με καλωδιο ethernet και βλέπουμε ...

• Xiaomi box 3

alwsi - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω ,και πάλι χρόνια πολλά.

• Xiaomi box 3

alwsi - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία , παιδιά μπορεί κάποιος να δει netflix από το boxaki και αν ναι μπορεί να μου πει τι ρυθμίσεις έχει κάνει ? Εμένα μου κρασάρει στα 20-30 sec ...Και πάλι χρόνια πολλά .

• Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά , αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με το gps ....μετά από πτώση και αλλάγη οθόνης ενώ το υπόλοιπο τηλέφωνο λειτουργεί χωρίς πρβ , δε βρίσκει κανένα δορυφόρο ,το περίεργο είναι ότι αν μπω στους χάρτες της google και πατήσω τη τοποθεσία μου , μου τη βγάζει με ακρίβεια από εκεί και πέρα αν βάλω διαδρομή ενώ μου τη δείχνει στους χάρτες όταν αρχίσω να οδηγώ λέει συνέχεια "επανεστίαση" χωρίς να προχωράει η διαδρομή χάρτες. Καμμία ιδέα?

• Ανέπαφες συναλλαγές .

alwsi - - Mi Band

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου.

• Ανέπαφες συναλλαγές .

alwsi - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους στο mi band 2 έχω την έκδοση 3.1.7.2 ,στη προσθήκη λογαριασμών μου έχει την επιλογή Alipay ,γνωρίζετε αν γίνετε να κάνω ανέπαφες συναλλαγές με το miband και αν ναι με ποιό τρόπο ?

• Gps

Μήνυμα

Πιστεύεις ότι με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων μπορεί να γίνει κάτι?

• Gps

Μήνυμα

Όχι.... Μα και με αυτή παλιότερα δεν είχα πρόβλημα.. Έκανα αυτό που μου είπες...

• Gps

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους, παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το gps κάνει αναζήτηση και δε βρίσκει τίποτα... Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει??

• xiaomi tv box-netflix

alwsi - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Όχι δυστυχώς αλλά απ ότι διάβασα σε ξένα φορούμ το mi box με το netflix αρνούνται να συνεργαστούν .. Μάλιστα σε κάποια ξένα φόρουμ κάποιοι ισχυρίζονται ότι μίλησαν άλλοι με xiaomi και άλλοι με netflix και ότι επιβεβαίωσαν το πρόβλημα ..(δεν παραθέτω το Link γιατί δε ξέρω αν επιτρέπεται ) "Tried to call Netflix support: Ended with a "Your box is not supported" after 5 hours of tech support. Tried to chat with Xiaomi support: Ended with "It's a know issue... keep watching for future update on foru…