Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 143.
-
Τελικά το πρόβλημα το ανακάλυψα σήμερα το απόγευμα ,μετά από πολλους καθαρισμούς , επαναφορές σε αρχική κατάσταση και διάφορες rom.... Στο τηλεφωνο είχα συνδέσει ασύρματα ακουστικά bluetooth ,τα οποία το κινητό τα διάβαζε και σαν πληκτρολόγιο ,μάλιστα έδειχνε και το σήμα του πληκτρολογίου αυτό σαν αποτέλεσμα είχε να μου μπλοκάρει όλο το τηλ και να μου κάνει διάφορα ,από την ώρα που τα αποσύνδεσα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα .Φαντάσου ότι σήμερα το πρωι απ τη τσαντίλα μου πήγα και πήρα το mi max κ…
-
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά ....μια ερώτηση ρε παιδιά ,στα καλά καθούμενα μου παρουσίασε αυτή την εικόνα ....τι κάνουμε? Έχω την ΧΤRV beta-1 6.12.22 Beta και μαζί με αυτό "χάνετε" και το πληκτρολόγιο δε ξέρω αν μπορεί να έχουν σχέση .Ευχαριστω εκ τον προτέρων forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26501/
-
Xiaomi και Pokemon Go
alwsi - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑπό εδώ το κατέβασα εγώ :Pokémon GO 0.29.0 APK Download by Niantic, Inc. - APKMirror Παίζει ,πιθανόν να έχει και άλλες λειτουργίες που να μην είναι διαθέσιμες στη χώρα μας ,μέχρι στιγμής ....
-
Καλησπέρα σε όλους ,παιδιά μετά από πέρασμα νέεας rom και κάνοντας κάποια μα@@@@ που δε κατάλαβα , το τηλέφωνο μου λέει "Αυτή η συσκευή είναι κλειδωμένη "...."ενεργοποιήστε αυτή τη συσκευή" , βάζοντας το κωδικό που έχω στο account.xiaomi.com μου λεει "αδυναμία επαλήθευσής ID λογαριασμού ΜΙ. Αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο".Καμιά ιδέα πως μπορώ να ενεργοποιήσω το κινητό απο το xiaomi accound ,άλλαξα pass και πάλι τίποτα .Πρέπει να στείλω κάποιο email στη xiaomi και αν που ? Υπάρχει κανένα ink ? Υπάρ…
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Και επανέρχομαι ....Στη προσπάθεια μου να συνδέσω τη camera με 2 κινητά ,έκλεισε και έκτοτε μου λέει ότι η κάμερα δε δουλεύει εκτός Κίνας , ακολούθησα τις οδηγίες του flowin _through και πράγματι σταμάτησε να λέει ότι "δε δουλεύει εκτός Κίνας" έχω βάλει στη κάρτα το 1.8.5.1F_2015043018.zip από Xiaomi YI ants smart camera - Unofficial info page - Firmwares και στο κινητό έχω την έκδοση 2.10.1.3_20160308 .Κάνοντας reset τη κάμερα ανάβει το πορτοκαλί φωτάκι ,μετα από λίγο αναβοσβήνει ,φτάνω στο σημ…
-
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά ,έχω διαβάσει όλα τα post που αφορούν τη σύνδεση της κάμερας σε δύο ή περισσότερα κινητά και έχω μια ερώτηση: Kάνοντας κοινή χρήση της εφαρμογής με ένα λογαριασμό μπορεί ο άλλος χρήστης να μπει στο mi cloud του πρωτεύοντος λογαριασμού και να έχει πρόσβαση σε μηνύματα ,φωτογραφίες και λοιπά αρχεία ή η πρόσβαση του περιορίζεται στη χρήση της Yi camera?
-
Καλή τύχη XIAOMI MI PAD 2 Intel X5 Z8500 2.2GHz 14nm Quad Core 2GB RAM 16GB ROM 7.9 Inch 2K Screen Android 5.0 Tablet PC online - coolicool