Καλημέρα σε όλους ,παιδιά μια ερώτηση ,το κινητό φοράει τη GTV 5.12.31 Developer ,προσπαθώ να στείλω εφαρμογές από το κινητό στη κάρτα μνήμης με το foldemount ,προσπαθεί αλλά το τηλ δε φαίνεται να είναι rootαρισμένο .Ενδέχεται με τη εγκατάσταση της νέας rom να "χάσει" το root???
Παιδιά ,πραγματικά δεν έχω λόγια, σας ευχαριστώ πολύ ,είστε καταπληκτικοί και με φοβερές γνώσεις .@caeser το κινητό είναι δώρο στη σύζυγο,εγώ κρατάω το δικό μου @linuxovios ,έχεις δίκιο θα αλλάξω το τίτλο . Και πάλι ευχαριστώ να έχετε ένα όμορφο σ/κ.
Καλησπέρα σε όλους ,μια ερώτηση :Πήρα σήμερα το redminote 2 επεξεργαστής helio κλπ κλπ ,το τηλ δεν είναι root ,προσπάθησα να περάσω την ελληνική rom με το mi recovery και ενώ έχω βάλει την αναβάθμιση στη κάρτα και την έχω μετονομάση σε update.zip πατώντας να κάνει την αναβάθμιση βλέπώ ότι δεν υπάρχει στη συσκευή ο φάκελλος "αρχεία" Kαμμιά ιδέα πως βρίσκω το φάκελλο???
Καλησπέρα σε όλους ,έχω το Redmi note ,έχω δημιουργήσει κάποια τοπικά αντίγραφα παλαιότερα και τα έχω αποθηκεύσει στην sd για να μη φορτώνω το κινητό ,θέλω να κάνω επαναφορά του κινητού σε αυτά ,και ενώ τα τοποθετώ στη διαδρομή "Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης/MIUI/backup/AllBackup ,όταν πάω Ρυθμίσεις -αντίγραφα και επαναφορά-τοπικά αντίγραφα βλέπω μόνο το τελευταίο. Μπορείτε να μου πείτε ποιά διαδρομή πρέπει να ακολουθήσω ?Μήπως πρέπει να είναι συγκεκριμένης μορφής ?και αν ναι ,μπορείτε να μου πεί…
Παιδιά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!! , τελικα το πρόβλημα όπως πρωτοείπε ο admin και επισήμανε ο "caeser" ήταν η κάρτα Με το που την αντικατέστησα έγιναν όλα μια χαρά .Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που ασχοληθήκατε Επιτέλους θα κοιμηθώ ήσυχος .........:)
Είμαι σίγουρος ότι κατεβάζω τα σωστά αρχεία και η κάρτα δε νομίζω να έχει πρόβλημα , θα το τσεκάρω ...σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας ...εν τω μεταξύ στην οθόνη είναι ακόμα αναμένο το λογότυπο mi και κλείνει μόνο αν βγάλω τη μπαταρία ....
Την κατεβάζω, σε ευχαριστώ ,σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ...σε περίπτωση που δε γίνει τίποτα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το συνδέσω με το pc και να το επαναφέρω από κει ??
Ta ίδια ...δε ξέρω τι έχω κάνει ...Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίξει το κινητό , ο οποιοσδήποτε ? γνωρίζεται κάποιον που να μπορεί να το φτιάξει? με τίμημα φυσικά ... απ τις 9,30 το πρωί παιδεύομαι... ....