Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 143.
-
Sorry που σας ξαναενοχλώ ,λοιπόν κατέβασα τα αρχεία και τα εγκατέστησα στη κάρτα μετονομάζοντας το αρχείο της ROM σε update.zip ,έτρεξα το new recovery και μου εμφανίστηκαν τα κινέζικα ώς εδώ όλα καλά ,στη συνέχεια πήγα να εγκαταστήσω τη ρομ πατώντας τα σωστά κουμπιά και μου λέει "updating partitions details ...done...istalling external sd /update.zip..checking for MD5 file...Skipping MD5 check : no MD5 file found.......zip signature verifications failed:1 " Καμμιά ιδέα ????
-
Καλησπέρα σε όλους έχω το Redmi Note ,προσπάθησα να εγκαταστήσω τη νέα rom (πράγμα που έχω ξανακάνει )και δε ξέρω τι έκανα στο τηλ και ενώ όταν ανοίγει μου δείχνει τη σελίδα teamWin πατάω install πάω στη sdcard επιλέγω το update zip μου ανοίγει το install zip με τικαρισμένο το zip files signature Verification κάνω swipe to install και μου γράφει failed ,στις λεπτομέρειες μου γράφει checking for MD5 file...Skipping MD5 check: no MD5 File found ........Να σημειώσω ότι το κλείνω και προσπαθώ να κάν…
-
Η απάντηση στις ερωτήσεις μου υπήρχε ήδη στο forum : Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore) στο Xiaomi Mi2s Aν θέλει ο διαχειριστής ας σβήσει την ανάρτηση.
-
Kαλημέρα σε όλους . O διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος στη συσκεύη μου είναι μόλις 660ΜΒ ,χρησιμοποιώ το FolderMount και περνάω τις εφαρμογές στη SD, είδα όμως ότι η δημιουργία αντιγράφου/δεδομένων μου δεσμέυει 1050ΜΒ. Η ερωτήσεις είναι οι εξής : 1) Που αποθηκεύονται τα τοπικά αντίγραφα (σε ποιό φάκελλο) 2) έαν μπορούν να μετακινηθούν στην εξωτερική μνήμη ώστε να απελευθερωθεί χώρος και 3)άν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να δημιουργούνται τοπικά αντίγραφα αλλά να αποθηκεύονται σε cloud ώστε να μη δε…
-
Καλή αρχή ...
-
Ηχογράφηση Κλήσης
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ φίλε μου με έσωσες!!!!!!!!!!!!!!! Tο βρήκα και όλα καλά ,θεωρώ ότι είναι η πιο χρήσιμη εφαρμογή.Και πάλι ευχαριστώ.
-
Ηχογράφηση Κλήσης
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ ,ψάχνω την επιλογή στο Note και δε τι βρίσκω ....το Νote έχεις?
-
Ηχογράφηση Κλήσης
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους γνωρίζει κάποιος πως γίνεται να ηχογραφούνται όλες οι κλήσεις (εισερχόμενες και εξερχόμενες ) αυτόματα??
-
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΠΑΦΩΝ
ΜήνυμαTελικά ήταν εύκολο επαφές-ρυθμίσεις-οργάνωση επαφών-ομαδική διαγραφή.Sorry για το post ,αν θέλει ας το σβήσει ο admin.
-
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΠΑΦΩΝ
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους ,γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να σβήσουμε πολλαπλές επαφές .