Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
REDMI NOTE 9 PRO
ΜήνυμαΚαλησπέρα ! Τελικά προχώρησα σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που όμως δεν έλυσαν το πρόβλημά μου. Θα το στείλω από βδομάδα πίσω ελπίζοντας σε αντικατάσταση και ΟΧΙ σε επιδιόρθωση καθώς φοβάμαι πως θα το ανοίξουν και θα το ψάξουν πάρα πολύ με λογικά άσχημο αποτέλεσμα μετά από καιρό ... Μακάρι να γίνει η αντικατάσταση της συσκεύης !
-
REDMI NOTE 9 PRO
ΜήνυμαΚαι εγώ αυτό κατάλαβα ... Τι μου προτείνεται να κάνω ?
-
REDMI NOTE 9 PRO
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68268/
-
REDMI NOTE 9 PRO
ΜήνυμαΚαλησπέρα ... έχω την οφίσιαλ ρομ ... MIUI 11.0.5.0 Σταθερή ( έτσι λέει ) και το μαγαζί που το πήρα λέγεται JMC και είναι λέει στο Καρπενήσι. Δεν υπάρχει κάποια άλλη αναβάθμιση διαθέσιμη όσο έψαξα ......
-
REDMI NOTE 9 PRO
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα .. νέο μέλος και καλώς σας βρήκα ! Είμαι κάτοχος του Redmi note 9pro 6/64 εδώ και περίπου 1 μήνα. Έχω πρόβλημα όμως με το δακτυλικό αποτύπωμα που έχει ως εξής : κάποιες φορές που βάζω το δάκτυλο μου δε το διαβάζει το button που είναι στο πλάι. Δε μου κάνει όμως την δόνηση όπως όταν βάζεις άλλο δάκτυλο ... απλά δε κάνει τίποτα ! Έπειτα το δοκιμάζω πάλι και πάλι μέχρι να το ΄δει΄ . Δε το κάνει πάντα απλά αρκετά συχνά. Επίσης κάποιες από αυτές τις φορές δε μου βγάζει τα εικονίδ…