Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Εγώ το βρηκα ποιο φτηνά και από το φτηνότερο σκρουτζομαγαζο φιλε μου. Στο mygad.
-
ναι, αυτό το έχω διαβάσει. Ούτως η άλλως δεν σκαλίζω Ποτε κάποια συσκευή. Απλά το μόνο που θέλω είναι να δουλεύει καλά και να με καλύπτει μια εγγύηση για τυχόν κάποιο απρόοπτο.
-
Ααα κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ johny_red,
-
Παρόλο που έχει global edition θέλει κάποιο ξεκλείδωμα Δλδ;; Δεν έχω ιδεα από αυτά.. πφφφφ
-
Αυτό είναι που με φοβίζει, μην τύχει κάτι και ψαχνόμαστε...
-
Παράθεση από makis1024: “Δες στα mygad , Qubestore , που είναι και χορηγοί του φόρουμ και εξηγούνται και σπαθί σε περίπτωση προβλήματος. Για 5-10 € μην μπεις στην διαδικασία να το παραγγείλεις αλλού διότι στα πιο πολλά, στα ψιλά γράμματά τους αυτοαναιρούν την εγγύηση που σου δίνουν αρχικά. ” Τελικά αξίζει να πάρουμε μια συσκευή εκτός επίσημου καταστήματος; Η πάμε εκεί και το πληρώνουμε είσαι γνώση μας παραπάνω ώστε να είμαστε 100% καλυμμένοι ;;
-
Ευχαριστώ πολύ φιλε μου
-
Καλημέρα παιδιά, θέλω να κάνω μια ερώτηση. Και θέλω τη γνώμη σας. Θέλω να αγοράσω ένα Mi A1 το οποίο το έχω βρει 200€ σε Σκρουτζαδικο. Το συγκεκριμένο λέει έχει global edition επάνω. 1) θα έχει την ελληνική γλώσσα;; 2) θα έχω την εγγύηση την επίσημη της συσκευής αν θα το πάρω από αυτά τα μαγαζιά; Ευχαριστώ !!!