Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• Στον καταλογο παντως στο twitter δεν αναφερεται πουθενα οτι το POCO F1 θα παρει το MIUI 12 Παράθεση από menioseten: “ Παράθεση από tasos17: “Θα δούμε MIUI 12 σύντομα;; ” Σύντομα δεν ξέρω αλλά θα πάρουμε την αναβάθμιση. 5b46139808a02a6c7325ddbaf97675f9.jpg Poco F1 ”

• Παράθεση από drivth: “Θα βγει σύντομα. Την απέσυραν για λίγο. ” την κατεβασε την Τεταρτη....560 ΜΒ MIUI 10.2.3.0 STABLE ΑΛΛΑ δεν βλεπω μεσα την ρυθμιση για βιντεο σε 4K /60 fps ... en.miui.com/thread-5926326-1-1.html ουτε το Support Widevine L1 εκτος και αν πρεπει να ενεργοποιηθει με καποιο τροπο... Αν ξερετε ακριβως τι περιεχει αυτη η αναβαθμιση και σε τι χωρα βγαινει το 4K /60 fps γραψτε το...εγω λογω των themes εχω το τηλεφωνο σε region USA....

• Παράθεση από drivth: “Εδώ είμαστε ήδη στην 9.3.7 τι εννοείς? ” εγω εχω την Author: MIUI Official TeamVersion: V10.2.2.0.PEJMIXM (MIUI10 το τηλεφωνο δεν εχει ανοιχτει ο bootloader ακι φοραει την official Ρωταω για την Coming Stable version V10.2.3.0

• ποτε ερχεται η 9.2.28 OTA ξερει κανεις??? ....

• Παράθεση από geo_k: “καλησπερα...ναι το κανει και χωρις την θηκη...οταν ειναι σε οριζοντια παντα θεση μδεν λειτοργει το touchscreen της οθονης....πολυ περιεργο....μηπως ειναι hardware το προβλημα??? Βρηκα αυτο στο en.miui.com/thread-5926326-1-1.html 1. Frozen screen, Touch lag and wrong touch issue We have included frozen screen optimization in stable version. Touch lag and wrong touch optimization in open beta. μηπως αυτο διορθωνει το προβλημα που εχω??/ Παράθεση από IOANNIS ATHENS: “Καλησπερα,…

• Καλησπερα,εχω το τηλεφωνο κοντα 2 μηνες και εχω ενα προβλημα περιεργο το οποιο δεν το εχω αντιμετωπισει σε κανενα αλλο τηλεφωνο μου,αυτο ειναι το πρωτο Xiaomi που εχω παρει... Οταν το τηλεφωνο ειναι σε οριζοντια θεση δεν πατιεται τιποτα επανω στην οθονη,πρεπει να το παρω στα χερια μου η' να το ανασηκωσω λιγο απο την πανω πλευρα για να λειτουργισει το touchscreen της οθονης...Δεν ξερω αν ειναι βλαβη η' του λειτουργικου,η' θελει καποια ρυθμιση...η εκδοση που φοραω ειναι η Miui Global 10.2.2.0 stab…

• Καλησπέρα, Χρόνια πολλά,και Καλή χρονιά σε όλους σας και στις οικογένειές σας.