Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.
-
φιλοι μου καλοι εφτασε το Μi A1. Το παρηγγειλα 23 Γεναρη κ ηρθε σημερα 6 Φλεβαρη. Πληρωσα τελωνειο εις τας Αγγλιας 35 λιρες. Εστειλα την αποδειξη στα κινεζακια στο Light in the box και σε μια μερα επεστραφησαν χωρις πολλα πολλα.Κυριοι. Αναμενω εντολες απο τους προισταμενους της υπηρεσιας!
-
κατ αρχας το πετυχες με το καρνταση μιας κ ειμαι μακεδων κ ποντιος στην καταγωγη.. δευτερον, μεσα για το επαθλο με το ταξιδι στην κινα αλλα θελω να χει και γκεησες και παλλακηδες included στο θεμα μας τωρα.. διαβαζα οτι μπορεις να διαγραψεις εργοστασιακα apps και να κανεις το κινητο να αποδοδει τα μεγιαστα με overclocking και τι να σ λεω, εγινε το κεφαλι μου χυλος απο τις πληροφοριες... για καντε τα μου λιανα βρε παιδια, γιατι ακρη δεν βρισκω και 7 φλεβαρη ερχεται η συσκευη μου!!
-
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας τι κερδιζω οταν το ξεκλειδωσω? που με ωφελει σε καθημερινη χρηση και τι κινδυνοι υπαρχουν μετα το ξεκλειδωμα?
-
ειναι για παραλαβη αγγλια =============== Ιαν 19th 2018, 5:19pm =============== εκλεισε Mi A1 απο lightinthebox με τελωνεια κτλπ 169 ευρω για ο,τι νεοτερο εδω θα ειμαστε παιδια =============== Ιαν 20th 2018, 5:01pm =============== θα ηθελα να μου πειτε σας παρακαλω τι κανω με το που παραλαβω το mi A1. ποια ειναι τα πρωτα βηματα..
-
περιεργο...0 ευρω χρεωση ?????
-
να βαλω δλδ postal service που ειναι δωρεαν? ή expedited postal? οταν επιλεγω το Postal δεν μ βγαζει να πληρωσω κατι στο tax insurance.. αρα expetided να φανταστω...?ειναι συν 6 λιρες επιπλεον κ συνολικα μ βγαινει σε ευρω 191.. επισης η προσφορα ειναι για miui Κι οχι android one...τι παιζει?
-
ποια επιλογη shipping method να επιλεξω στο lightinthebox? demakh σε ευχαριστω πολυ για ολα. Το note 3 ειναι αψογο αλλα ξεφευγω πολυ με το budget
-
το gearbest εχει τις εξης επιλογές Registered Air Mail - SingPost Registered - Belgium Registered κ μετα αυτη Priority Line - UK priority mail υποτιθεται οτι το στοκ Android ειναι καλυτερο λογω ευκολων αναβαθμισεων, για αυτο παω σε mi A1 αν εχετε καλυτερες προτασεις σε αυτη τη κατηγορια τιμης, ελευθερα να τις δω
-
αρα παω σε Mi A1 τελικα... ευχηθείτε μου καλη τυχη μπας κ παρω τα χρηματα μου πισω σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις κ για τον χρονο σας ειστε ωραιοι =============== Ιαν 19th 2018, 2:50am =============== update απαντησαν αμεσως στο τσατ, ηταν ευγενεστατοι και μου επεστρεψαν το ποσο. ρισπεκτ στον κινεζο geekbuying Παω gearbest για XIAOMI Mi A1 4G Phablet Global Version = RAM 32GB ROM Dual 12.0MP Zoom Lens Fingerprint Scanner με 170 ευρω. Τι πρεπει να κανω για να αποφυγω τελωνειο? θα επανελθω …
-
λογικα αφου ειναι 6 ωρες μπροστα ειναι κλειστα τωρα θα κανω αυτο που ειπες οσον αφορα την ερωτηση με το τελωνειο κανει επιστροφες χρηματων το μαγαζι? εχετε καποια προηγουμενη εμπειρια? πού ειναι καλυτερο το Mi A1 απο το rednote 4? αξιζει τα 25 ευρω? δεν ειναι μεγαλη διαφορα οποτε προτεινε μου ελευθερα
-
οχι παιδια για το τελωνειο δεν ειχα ιδεα...αγγλια δηλωσα σαν διευθυνση παραλαβης με shipping method registered airmail αναμενω απαντηση μετε φοβου...μην μου πει τιποτα ο κινεζος οτι δεν παιζει refund θα μεινω με το rednote 4 στο χερι αλλες επιλογες shipping ειχε κατι courier , EMS νομιζω
-
ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! το κακο ειναι οτι βιαστηκα σημερα να παραγγειλω απο geekbuying to rednote 4 πριν βρω το φορουμ σας. Εχω στειλει αμεσως μεηλ για να ακυρωσω την παραγγελια αλλα δεν ξερω τι κουμασια ειναι εκει στο μαγαζι... πρωτη φορα ψωνιζω απο εκει κ δεν ξερω αν θα καταφερω να την ακυρωσω υπ οψην πληρωσα με eurobank master χρεωστικη κι οχι paypal.... ναι βιαστηκα το ξερω....... τσεκαρα το mi A1 και φαινεται καλο αλλα πραγματικα δεν μπορω να αποφασισω....
-
[Official Global Version]Xiaomi Redmi Note 4 5.5 inch 4G LTE Smartphone 4GB 64GB Snapdragon 625 octa-core 13.0MP MIUI 8 Touch ID 4100mAh ή [Package B]Xiaomi Mi 5X 5.5 inch 4G LTE Smartphone 4GB 64GB Snapdragon 625 Octa Core Dual 12.0MP Cam Android 7.1
-
καλησπερα παιδια κ καλως σας βρηκα σημερα παρηγγειλα απο geekbuying το rednote 4 4/64 snapdragon θα το παραλαβω στην Αγγλια οπου κ διαμενω ξερει κανεις αν θα πληρωσω τελωνεια? registered airmail εβαλα χρειαζεται να επικοινωνήσω για να αλλαξω τροπο shipping? to geekbuying στελνει μεταχειρισμενα? για αυτο ειναι πιο φθηνα? ακουω διφορουμενες αποψεις για το ποιον του geekbuying. Ti λετε οσοι το εχετε δοκιμασει?