Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Πλακα κανετε..? δεν εχει το Redmi note 4 ..?
-
Οντως.. αντι για καλυτερο τον κανανε χειροτερο..
-
Καλησπερα, Μετα την ενημερωση του browser σε v9.4.10 εχει αλλαξει εντελως η εμφανιση του browser και το χειροτερο ειναι οτι τα bookmarks (συντομευσεις) που εχει περασει στην αρχικη σελιδα δεν αφαιρουνται ! Δειτε στο screenshot. μαλλον σαν bug μου φαινεται αυτο γιατι δεν πιστευω να σε αναγκαζει να εχεις αυτα στην αρχικη του browser χωρις δυνατοτητα αφαιρεσης.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51360/
-
Α οκ. thanks Αδερφε.
-
Παράθεση από makis1024: “Τελείως άχρηστο δεν είναι, το mi PC suit , πριν την αυτοματοποιημένη εγκατάσταση driver του @George Kaggelaris με αυτό περνούσαμε driver του κινητού στον υπολογιστή. ” Οκ, εγω το εστειλα τωρα.. λοιπον περασα τους οδηγους.. το pc μενει σε test mode τωρα? η ξανατρεχω το script και κανω re-enable..? =============== Νοε 24th 2017, 8:37pm =============== Δεν βλεπει τη ROM εξαρχης. πρεπει να παω στην επιλογη "Sellect USB configuration" και να πατησω πανω στο MTP και ας ειναι η…
-
Παράθεση από derveni: “Το MI PC Suite δεν συνεργάζεται πλέον με ΜΜ η xiaomi το έχει εγκαταλείψει πλέον ” Αρα ειναι αχρηστο και το στελνω απ το PC..? =============== Νοε 24th 2017, 6:58pm =============== Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Lyngas: “Καλησπερα και καλως σας βρηκα ! προσπαθω να συνδεσω το Redmi note 4 με το PC μεσω MI PC Suite. Αλλα δεν τα καταφερνω. Εχω κανει τη ρυθμιση με το usb debugging στο κινητο. τι θεμα εχει αυτο τωρα. Εχω κατεβασει κανονικα την νεα miui (MIUI Global 9.0 |…
-
Καλησπερα και καλως σας βρηκα ! προσπαθω να συνδεσω το Redmi note 4 με το PC μεσω MI PC Suite. Αλλα δεν τα καταφερνω. Εχω κανει τη ρυθμιση με το usb debugging στο κινητο. τι θεμα εχει αυτο τωρα. Εχω κατεβασει κανονικα την νεα miui (MIUI Global 9.0 | Stable 9.0.3.0 (NCFMIEI).
-
Υποδοχή Νέων Μελών
ΜήνυμαΚαλως σας βρηκα !