Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• Σπέρνει ανυπομονώ να το πάρω

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από tsakinik: “Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω δυο πραγματακια. Το lte τη ειναι? Αν καποιος θελει να παραγγειλη ενα τηλ/ νο της xiaomi απο που μπορει να το αποκτησει (με ασφαλεια) ?” 4G/LTE 4G δίκτυο ,κατεβάζεις γρήγορα , το υποστηρίζει η cosmote , vodaphone , δεν το υποστηρίζει η wind πως θα το ενεργοποιήσουμε ? (Δύκτια κινητής τηλεφωνίας//προτιμώμενος τύπος δικτύου/4G) η 1. Ανοίγουμε τον dialer της συσκευής. 2. Πληκτρολογούμε *#*#4636#*#* και θα μας εμφανί…

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

Nikoloudos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια. Οπότε απλά θα τους υπενθυμίσω στα comments να το στείλουν σαν δώρο και θα επιλέξω τρόπο αποστολής την EMS. Καλό τρέξιμο

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ

Μήνυμα

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι λιγάκι άσχετο με τη συσκευή σαν συσκευή. Όποιος έχει πάρει το Mi3 από το merimobiles.com με EMS έχει πληρώσει δασμούς στο τελωνείο ή όχι; Γιατί ρώτησα και δεν ήταν απόλυτα σίγουρος οπότε μου πρότεινε να γράψει ότι κοστίζει 140 ευρώ πχ προκειμένου να γλιτώσω τους δασμούς. Δε ξέρω με εσάς τι έγινε;

• περι ανεμων....

Nikoloudos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Kalmichalis: “και ρωταω εγω τωρα, ποιος μου λεει εμενα οτι, το παραγγελνω με acs πληρωσω πχ250 το κινητο και αλλα 25$ εξοδα αποστολη, και δεν μου ερθει πανω στο κουτι με το acs οτι πρεπει να πληρωσω κι αλλα σαν αντικαταβολη???? θα μου πεις, ειναι καλο καταστημα... οκ το ξερω οτι ειναι καλοο.... αλλα που το ξερω εγω οτι δεν θα βγω χρεωμενος????????? β..... γτ βγαλανε στο τελευταιο update των developer την επιλογη να κανω low χρηση του επεξεργαστη?? το πιο σημαντικο πραγμα αλλαξανε...…