Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από LizaT: “Από το μεσημέρι και μετά όχι (πάντα χρησιμοποιώ φορτιστή τοίχου). Παραμένει στο 0% ” Τότε υπάρχει πρόβλημα ή στην μπαταρία ή στο κύκλωμα φόρτισης. Θα πρέπει να το δει τεχνικός. Δυστυχώς. ” Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγω κι εγώ... Κι έπεσε στο σκ γμτ... Ευχαριστώ

• Παράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην LizaT, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Οκτ 20th 2018, 6:35pm <br /> Προφίλ: @LizaT <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης. ” Ευχαριστώ πολύ. Καλώς σας βρήκα

• Από το μεσημέρι και μετά όχι (πάντα χρησιμοποιώ φορτιστή τοίχου). Παραμένει στο 0%

• Έχω κι εγώ το ίδιο - και σοβαρότερο - πρόβλημα και έχω φρικάρει. Από την Πέμπτη το πρωί έδειχνε να μην έχει φορτίσει κανονικά και να καταναλώνει πολύ γρήγορα την μπαταρία ενώ το τηλέφωνο ζεσταινόταν πάρα πού. Το πρόβλημα συνεχίστηκε μέχρι και χθες το βράδυ, θεώρησα ότι είναι θέμα μπαταρίας και σήμερα το πρωί που είχα το χρόνο λόγω μη εργασίας, απευθύνθηκα σε έναν τεχνικό αλυσίδας για αντικατάσταση. Την παρήγγειλε και μου είπε ότι θα την είχε αργότερα οπότε και θα με ειδοποιούσε για την αντικατάσ…