Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.

• Όλα καλά πήγαν! Bootαρα και σέταρα και είμαι ok. Χίλια ευχαριστώ παιδιά! Επιτέλους να το ευχαριστηθώ από εχθές όλο στο ψάξιμο είμαι (αν και γενικότερα είμαι του ψαξίματος).

• Παράθεση από geoanto555: “Οκ.. πάρε αυτό, αποσυμπίεσε το και τρέξε το edl.cmd ως διαχειριστής...Πρέπει να είσαι σε fastboot mode.. Έτσι θα μπει ξανα σε edl mode.. ” φίλε μου μόλις το ανακάλυψα και το τρέχω ήδη.. fingers crossed και η καρδιά στην κούλουρη.. ευτυχώς flashάρει.. θα σας πω σε λίγο.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από trickius: “Υπάρχει άλλη περίπτωση να το επαναφέρω; ” Δεν μπαίνει σε fastboot mode ?? ” Μπαίνει αλλά πλέον είναι κλειδωμένος ο bootloader...

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από trickius: “Και άλλα κακά νέα, προσπάθησα με την μέθοδο σου parispap και καταλάθος φλάσαρα kenzo. Γαμώ το κεφάλι μου τώρα τρώω bootloops και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναβγώ σε edl mode. Υπάρχει άλλη περίπτωση να το επαναφέρω; ” Deep Flash cable, και το γυρίζεις σε EDL ότι ώρα θέλεις .. ” Τι είναι αυτό και που το βρίσκω;

• Παράθεση από parispap89: “Και ή απόδειξη... 4702ef148b131a9fdf791a399764f1fe.jpgd270c5e10d8d65cea09ca3dedfe450ce.jpg9b6f83e7005550c6e86befb744bb1d01.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Και άλλα κακά νέα, προσπάθησα με την μέθοδο σου parispap και καταλάθος φλάσαρα kenzo. Γαμώ το κεφάλι μου τώρα τρώω bootloops και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναβγώ σε edl mode. Υπάρχει άλλη περίπτωση να το επαναφέρω; Ακούω συμβουλές γιατί πλέον έφτασα σε τέλμα..

• Τελικά δοκίμασα με miui kate_global_images_V7.5.2.0.MHRMIDE_20160712.0000.26_6.0_global και μου γυρνάει το miflash error:Mismatching image and device. Any advice;

• Ευχαριστώ παιδιά θα το δοκιμάσω το απόγευμα από το σπίτι!

• Δεν καταλαβαίνω σίγουρα γιατί το κάνουν αυτό.. Τι νόημα έχει να ανοίξεις μια συσκευασία και να flashάρεις κάτι που είναι και λάθος. Anyway.. δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία να γυρνάω κινητά πίσω κλπ Βασικά από που μπορώ να κατεβάσω αυτή τη rom που μου προτείνεις; Μπήκα εδώ αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιά πρέπει να επιλέξω..

• Και είχα σκοπό να τα γράψω αλλά το ξέχασα! Ναί είναι 15.2 και έχει ευρωπαικό φορτιστή.

• Γειά σας παιδιά πρώτη μου δημοσίευση εδώ! Είμαι κάτοχος μερικών ωρών του redmi note 3 se και μάλλον έχω τα ίδια προβλήματα με περασμένη kenzo rom σε kate. Σε σύγκριση με αυτόν που άνοιξε το thread εγώ συνειδητά αποφάσισα να πάρω το kate και μου βγαίνουν προβλήματα με camera κλπ. btw να πω οτι μου ήρθε ανοιγμένο το κουτί χωρίς ζελατίνα και με ξεκλείδωτο bootloader: >fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Charger screen enab…