Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 57.
-
Πάλι ενημέρωση κάνει!!!! Σούπερ ακόμη ένα 2ωρο!!!
-
Μετά από 2ωρες τελείωσε!!! Θα δω τώρα τι κάναμε!!
-
Νταξει θα κόψω τις φλέβες μου μόλις τελείωσε η λήψη και τώρα έχουμε την αποκωδικοποίηση!!! Θα τρελαθώ!!!
-
Ναι στο 44%ειναι!!! χελώνα σήμερα με εκθέτει το κινητό!!!
-
Χαχαχα φαγητό δεν έχω κάψει!!! Άσε που τώρα είναι απόγευμα αύριο πάλι φαγητό!! Την γλιτώσαμε!
-
Θα περιμένω να τελειώσει με την λήψη ενημέρωσης και μετά θα κάνω ότι μου είπες για να δούμε αν το έκανα σωστά.
-
Κάνει φόρτωση εφαρμογών! Και συνεχίζει την ενημέρωση από πριν είναι στο 14%. Έχουμε μέλλον ακόμη!!!
-
Καλέ αφού μέσω της εφαρμογής miui 8 πάτησα τις 3 τελιτσες και έκανα λήψη
-
Ναι τώρα αυτό κάνει!!! Την συσκευή την χαίρομαι από τον Φεβρουάριο!!!! Απλώς δεν ασχολουμουν με το κινητό. Τώρα που μπήκα στη διαδικασία για να παραγγείλω το mi max 2 για τον σύζυγο σας ξαναβρήκα και μπήκα πιο δυναμικά!!!
-
Πραγματικά πόσο εξυπηρετικοί είστε!!! Χίλια ευχαριστώ!!!
-
Ααααααααα σούπερ!!!!!! =============== Σεπ 1st 2017, 4:01pm =============== Δεν έχει ενημερώσεις μου έγραψε!!!!
-
Και τώρα η πιο χαζή ερώτηση που είναι ο updater??? Πρέπει να κάνω και λογαριασμό στο mi account??
-
Ναι γεια σας εδώ μια άσχετη με τα root και τα ξεκλειδωματα. Κάτοχος του mi 5 είναι απαραίτητο να τα κάνω όλα αυτά τα πολύ ωραία πράγματα που λέτε; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42326/