Παράθεση από linuxilakis: “Ποια σελίδα ξηγηθηκε έτσι? Έπρεπε αμέσως με το που το παρέλαβες να το κάνεις escalate to claim Sent from my MI 5s using Tapatalk ” geekbuying Έπρεπε αλλά δεν το έκανα, δεν είχα ποτέ ξανά τέτοια περίπτωση και δεν είχα εμπειρία.
Να μαι πάλι εδώ (αυτός που πρωτοάνοιξε το θέμα είμαι). Μήνες τώρα διαβάζω την εξέλιξη του θέματος άλλα λύση δε βλέπω. Να πρωτινό κάτι άλλο. Νομίζω ότι 100άδες χρήστες στην Ελλάδα έχουν το ίδιο πρόβλημα και κάπως πρέπει να αντιμετοπιστεί. Να σας γράψω τη δική μου ιστορία και να μου πείτε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι σαν κοινότητα. " Αποφάσισα λοιπόν να στείλω το τηλέφωνο στη κίνα στην ιστοσελίδα από οπού το είχα αγοράσει, αφού μου έστειλαν τα στοιχειά τούς το έκανα πακετάκι και το έστειλα. Μέτα απ…
Βρε παιδιά το πρόβλημα παραμένει με το σήμα στο 4g & 3g μπας και έχουμε καμια λύση? Αν το στείλω πίσω(κίνα) θα καταφέρω τίποτα η θα το κλάψω. έχει κανένας εμπειρία πάνω στο θεμα εγγύησης από Κίνα?
ok η Ελληνική rom ολα καλά, αλλά συνεχίζω να αντιμετωπίζω πρόβλημα στο ότι χάνει το σήμα της κεραίας σε λειτουργεια 3g & 4G . δείχνει να έχει σήμα και όταν κάποιος με καλεί χάνετε το σήμα και έρχεται μήνυμα μετά, μόνο σε λειτουργία 2G λειτουργεί σωστά στην ομιλία
ok η Ελληνική rom ολα καλά, αλλά συνεχίζω να αντιμετωπίζω πρόβλημα στο ότι χάνει το σήμα της κεραίας σε λειτουργεια 3g & 4G . δείχνει να έχει σήμα και όταν κάποιος με καλεί χάνετε το σήμα και έρχεται μήνυμα μετά, μόνο σε λειτουργία 2G λειτουργεί σωστά στην ομιλία
μεσα στον καταλογο cdim εχω αποθικευση μια mioui_HM3SGLOBAL 6.9.29 σε zip μορφη αν κανο εγκατασταση αυτη με σκοπο να ξεκωλισω και σε 2η φαση να κανω το φλασαρισμα απο την αρχη τι λετε?
adb sideload update.zip η εντολη δεν δουλευει , δεν βλεπω ποσοστο σε εξελιξη και η διαδικασια σταματα με επιλογεσ reboot system & back και δεν ειμαι σε sideload
ναι δεν το ειδα συγνωμη κειτουσα τις com. το adb δεν δουλευει δεν ανοιγει ο σερβερ ωπ εχω εξελιξεις μπηκα στο twrp, αλλα δεν εχω αντιγραψει την ρομ πού θελω να εγκαταστήσω τι να κανω τωρα
Παιδιά έκανα το ξεκλείδωμα και προχώρησα την διαδικασία. αντιμετωπίζω ένα κόλλημα γιατί έκανα επανεκκίνηση τι συσκευή μέσα από το twrp ενώ είχα κάνει την διαδικασία wipe. τώρα βγάζει το λογότυπο και τίποτε άλλο ... έμεινε εκεί. έχετε καμιά λύση?
πως είναι δυνατόν να ξεκλείδωσε με την δημιουργία ενός μόνο λογαριασμού, χωρίς στοιχεία συσκευής , χωρίς κάποιο αρχείο εγγαταστασησ (εκτός επειδή δεν γνωρίζω Αγγλικά αν τα έχω κάνει μαντάρα).