Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
φίλε μετά την αίτηση τι περιμένω? (κάποιο κωδικό?), μήπως ξέρεις τι χρόνος απαιτείται ? Το ξεκλείδωμα είναι απαραίτητο για να τρέχεις το TWRP?
-
φίλε δωσε ενα link για bootloader γιατί χάθηκα, και ένα link για να αλλάξω ρομ που να έχει Ελληνικά.
-
Παράθεση από telestore: “(Αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσει και να περάσεις την Ελληνική ρομ, που τα σπάει κιόλας, πας για αυτή τη ρομ) γ) Global Stable (V7.5.9.0) : Download Here (Αυτή η ρομ δεν έχει κινέζικες εφαρμογές μέσα και δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) με οδηγίες από εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…F%84%CE%BF-Redmi-3s-Land/ ” νομίζω οχι ! ή μάλλον αν είναι αυτό με την εγγραφή σίγουρα όχι. Α και κάτι άλλο που δεν ξέρω πόσο σημασία έχει, και η αρχική ρομ αλλά και αυτή που έβαλα δ…
-
(Αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσει και να περάσεις την Ελληνική ρομ, που τα σπάει κιόλας, πας για αυτή τη ρομ) [b]γ) Global Stable (V7.5.9.0) : Download Here (Αυτή η ρομ δεν έχει κινέζικες εφαρμογές μέσα και δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader)[/b] με οδηγίες από εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…F%84%CE%BF-Redmi-3s-Land/
-
Με 2g εδώ και 15 λεπτά όλα οκ δώσε ενα λινγ να βάλω μια αλλη rom που πιστευεις οτι θα ειναι πιο ευκολα να βρουμε ακρη
-
δεν έχω δοκιμάσει και με τις 2 ταυτόχρονα άλλα μια - μια και στις 2 υποδοχές
-
δοκιμασμένο με 2 sim (cos...te & w..d)
-
έχει 3 επιλογές Prefer LTE (Παραμένει το πρόβλημα) 3G (Παραμένει το πρόβλημα) 2G (φαίνεται να λειτουργεί κανονικά)
-
Αν με καλέσει κάποιος μερικές φορές χτυπάει κανονικά το τηλέφωνο και άλλες φορές ακολουθεί μήνυμα ότι θα ειδοποιηθεί για την τελευταία κλήση ενώ στο κινητό άλλες φορές έδειχνε να έχει σήμα στην κεραία και άλλες οχι.
-
Είμαι νέος στην κοινότητα σας και πραγματικά αυτό που κάνετε είναι πολύ σημαντικό. Να σας πω και εγώ τα προβλήματα μου? Καταρχήν παρέλαβα ένα redmi 3sκαι αντιμετωπίζω πρόβλημα στο ότι χάνει το σήμα της κεραίας . δεν ξέρω αν έχεις ακούσει κάτι τέτοιο για το μοντέλο αυτό αλλά εγώ σκέφτηκα μήπως είναι θέμα ρομ. Αποφάσισα λοιπόν να αλλάξω ρομ το οποίο και κατάφερα μετά από αυτές τις οδηγίες xiaomi-miui.gr/community/index…F%84%CE%BF-Redmi-3s-Land/ Και ανακάλυψα ότι μετά δεν είχε Ελληνικά. Τέλος πάντω…