Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 23.
-
webassasin ,καλη μας τυχη.
-
Αυτο ειχα ρωτησει στην αρχη,να το κανω απο sd,αλλα δε μου απαντησε κανεις.. Ποια ειναι η ελληνικη ρομ? Αυτη εδω => xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.10.16.zip απο εδω Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2 (Για πρώτη φορά) ειναι νεκρη,αν ειναι η σωστη. Εχουμε λινκ σε αυτο το νημα? Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις !!
-
Καλησπερα παιδες! Εχω στα χερια μου ενα Note 2 Prime το οποιο ειναι κολλημενο σε bootloop. Εχω κατεβασει το τελευταιο MIsuite. Οταν το συνδεω με usb ο υπολογιστης μια το αναγνωριζει σαν αγνωστη συσκευη,μια με σφαλμα στη θυρα και καποιες φορες αναγνωριζει 2 συσκευες στο συννεφακι των windows και τις αλλες 2 τις βγαζει αγνωστες,για το ιδιο τηλ παντα. Καποια ακυρη στιγμη το εμφανισε κανονικα στο MY Computer,πεταξε παραθυρακι και μπηκα στην internal memory,αλλα καπακι το εβαλα στο fastboot και με εκ…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από webassasin: “Παιδες ψαχνω fastboot rom για το redmi 2 ΗΜ2014813! δε μπορω να βρω τη σωστη,οτι κατεβασα ειναι λαθος. ” Είναι με τα 2gb ram και 16 rom; ” ναι αυτο ειναι. στη σελιδα του φορουμ ειναι η μονη ρομ που ΛΕΙΠΕΙ !!! @Souits εχω κατεβασει και του απλου redmi και του prime,δε δουλευει σωστα καμια.
-
Ηθελα να περασω την τελευταια ρομ! αλλα εκανα διαφορα wipes μετα την εγκατασταση. στο τελος εκανα ενα απλο install και μπηκε μετα απο κανα 6λεπτο.
-
θυμηστε μου μια τα βηματα γτ κολλησα στο boot κλασσικα.. και τα πριν και τα μετα θελω..
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμαπως ξερω ποια ρομ ειναι για το μοντελο μου? εχω το redmi2,αλλα στο imei.info δε μου βγαζει κατι παραπανω απο xiaomi redmi 2 Lte,και στο site της xiaomi μου βγαζει οτι το ΙΜΕΙ δεν ειναι σωστο..
-
Xiaomi redmi pro 2
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@webassasin ποια είναι η κατάσταση της συσκευης σου?? ” στα ιδια,κολλημενοι στο boot ειμαστε.. δεν ειμαι σιγουρος για το μοντελο ακριβως,το βαζω στο imei.info και απλα μου λεει Model: REDMI 2 LTE Brand: XIAOMI στο site της xiaomi δε μου αναγνωριζει το s/n,λεει incorrect..
-
Xiaomi redmi pro 2
Μήνυμαδοκιμασα ξανα wipe cache kai dalvink και κολλησε στο boot,δε μπαινει recovery παρα μονο fastboot. μπαινει παρ'ολα αυτα σε recovery και με τα 3 πληκτρα,αλλα δεν ξερω τη διαδικασια για να βαλω rom,και δε θελω να κανω καμια μ@λ@κι@.. τι κανουμε τωρα?