Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.
-
Xiaomi redmi pro 2
Μήνυμαδυστυχως δε διορθωθηκε το προβλημα με wipe cache kai dalvink. καποιος οδηγος για να περασει μια stable νεοτερη rom παιζει?
-
Xiaomi redmi pro 2
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μπορείς να ανεβάσεις μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" ? ” ναι,εδω ειμαστε : διαβασα τον οδηγο σου και εκανα check αν ειναι κλειδωμενος ο bootloader μου. ολα καλα,κλειδωμενος,εχεις να προτεινεις καποια ρομ,για να πειραματιστω αργοτερα? προσφατως εκανα root σε ενα 1+1,ειναι παρομοια η διαδικασια για το xiaomi ή ειναι πιο απλη?
-
Xiaomi redmi pro 2
ΜήνυμαΚαλησπερα και καλως σας βρηκα ομοσταυλοι! προσφατα απεκτησα ενα redmi 2 pro,που αρχικα ηταν για μεταπωληση,αλλα τελικα μου αρεσε και το κρατησα για εμενα. δεν εχω προλαβει ακομα να ενεργοποιησω/δοκιμασω/αξιοποιησω ολα τα feature του,αλλα οσο το γνωριζω μ αρεσει ολο κ πιο πολυ. στα αρνητικα,εχω δει ενα ( συχνο οπως αποδειχθηκε ) προβλημα στην απαραγωγη βιντεο,που λυνεται με χρηση αλλης εφαρμογης. επισης,οταν παταω το ακουστικο για να μπω στο μενου των κλησεων μου λεει οτι δε δοθηκε αδεια. μπορει …