Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Ψήφισα ως: sodus87
-
Official ROM vs Ελληνική
amd - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΔεν είναι. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38334/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38336/
-
Official ROM vs Ελληνική
amd - - Υποστήριξη
Μήνυμα@gkalen ok, θα τα τσεκάρω σήμερα το βράδυ. Επειδή δεν έχω ξεκινήσει να χρησιμοποιώ το κινητό, ακριβώς επειδή ήθελα πρώτα να περάσω ό,τι χρειάζεται πριν αρχίσω να περνάω εφαρμογές / δεδομένα από την προηγούμενη συσκευή μου, αν το δουλέψω με την Official ROM (Global Version), και όταν είναι έτοιμη περάσω την Premium, τα δεδομένα παραμένουν στο κινητό; Και αν όχι, υπάρχει καμία εκτίμηση στο περίπου πότε θα γίνει διαθέσιμη; Εκτός αν η premium έχει σαν βάση κάποια άλλη (XTRV) και μπορώ να περάσω αυτή…
-
Official ROM vs Ελληνική
amd - - Υποστήριξη
Μήνυμα@gkalen ευχαριστώ. Έκανα μια αναζήτηση για premium rom στο forum, αλλά δεν βρήκα κάποιο thread πέρα από την ανακοίνωση της συνεργασίας με την Citis SA. Μπορείς να μου πεις που μπορώ να βρω κάποιο thread με λεπτομέρειες για την premium rom, ή/και που θα την βρω;
-
Official ROM vs Ελληνική
amd - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Καταρχάς να σας ευχαριστήσω που έχετε φτιάξει αυτό το community που παρέχει όλες αυτές τις πληροφορίες, και τους ανθρώπους που βοηθούν. Αγόρασα προχθές το Redmi Note 4 Exclusive Snapdragon (4GB/64GB) από το citismarket. Έχω διαβάσει λίγα threads (μάλλον πρέπει να διαβάσω ακόμα περισσότερα), αλλά έχω μια απλή σχετικά ερώτηση. Το κινητό πάντα το χρησιμοποιώ στην Αγγλική γλώσσα. Υπάρχει κάποιος καλός λόγος να αντικαταστήσω την Official ROM, με την ελληνική; Για παράδειγμα με ενδι…