Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.

• Mi5 Chinese ROM

lvasilis22 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ήτανε το MiFlash 20151028 και όλα δουλέψανε μια χαρά.

• Παράθεση από dimpyr: “Έχω βρει το Mi5 32 GB σε flash sale στα 240 €. Να το πάρω ή πιστεύετε ότι μπορεί να πέσει και άλλο; ” Σε άσπρο το βρίσκεις αυτή τη στιγμή στα 220 Ευρώ και όλα τα μεταφορικά μαζί στην τιμή.

• Mi5 Chinese ROM

Μήνυμα

Είχα δοκιμάσει την τελευταία έκδοση του MiFlash που δεν βλέπει καν το κινητό και 2 παλαιότερες εκδόσεις (μια του 2014 και μια του 2015) οι οποίες έβλεπαν κανονικά το κινητό αλλά έβγαζαν τα ανάλογα σφάλσματα που αναφέρω πιο πάνω. Ψάχνωντας είδα πως υπήρχε άλλη μια έκδοση του MiFlash που είχε βγει το 2015 μεταγενέστερη από αυτή που χρησιμοποίησα και είπα να δοκιμάσω με αυτήν. Όταν την πέρασα επίσης είδα πως αυτή η έκδοση της εφαρμογής ήταν 64bit, οι άλλες 2 που είχα κατεβάσει ήταν 32bit (Δεν ξέρω …

• Mi5 Chinese ROM

Μήνυμα

Με νεότερη έκδοση του MiFlash:

• Mi5 Chinese ROM

Μήνυμα

Δοκίμασα με παλαιότερο, αναγνώρισε το κινητό αλλά τώρα έχω το ακόλουθο θέμα που φαίνεται στην εικόνα:

• Mi5 Chinese ROM

Μήνυμα

Όλα τα βήματα στον οδηγό έχουν γίνει και στο τέλος το MiFlash δεν βλέπει το κινητό. Να κατεβάσω παλαιότερη έκδοση του Mi Flash?

• Mi5 Chinese ROM

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, Θα δοκιμάσω βήμα βήμα αυτα που μου έχετε στείλει και θα επανέλθω αν είναι με απορίες. Thanks

• Mi5 Chinese ROM

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Έχεις unofficial rom θα πρέπει να δεις αν έχεις κλειδωμένο ή ξεκλειδωμένο bootloader.Δες τον ανάλογο οδηγό. Και δώσε αποτέλεσμα ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έκανα τον έλεγχο και έχω το εξής result: sudo fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: false (bootloader) Device critical unlocked: false (bootloader) Charger sc…

• Mi5 Chinese ROM

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα ένα Mi5 και εχει την εξης version: MIUI Global 7.2.8.0.0 (MAACNDB) Stable. Κατέβα την εξής από το site της xiaomi: miui_MI5Global_V8.0.5.0.MAAMIDG_026a414948_6.0.zip, την πέρασα στο κινητό και δοκίμασα να κάνω update. Κάνει restart, φορτώνει κάνα 10λεπτο και μετά ανοίγει κανονικά και δεν έχει περάσει τίποτα. Φαντάζομαι έχει unofficial rom σωστά; Συνεπώς για να βάλω την τελευταία official rom απότι διάβασα από το site ακολουθώ τον ακόλουθο οδηγό? Ελληνικός οδηγός Flash…