Παιδες τα καταφερα ! εβαλα την china dev.! χιλια ευχαριστω ! επομενη η ελληνικη μολις καταλαβω πως πρεπει να το κανω.ακομη δεν χω ξεκλειδωσει bootloader.αλλα εχω την εγκρηση απο xiaomi.τι μου προτινετε να κανω ?
παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ ! θα κανω ενα διαλειμα γιατι ειναι τοσες πολλες οι παραμετροι που πρεπει να συντρεχουν και τα εχω φτυσει. θα επανελθω .. dimitri ευχαριστω.
δεν το εχω δοκιμασει αυτο το download mode στο miflash μπαινω με fastboot στο τηλεφωνο. κατεβαζω μια πιο παλια developer να δοκιμασω και μετα θα το τσεκαρω για το download mode και τους drivers.
MIUI ROM for Redmi 3S/Prime/3X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum αυτη ειναι η φουλ ρομ . οχι για το πσ σουιτ.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17958/ δοκιμασα και με το updater οπου μου λεει, couldnt verify update package
dimitris αυτην κατεβασα για το 3s developer rom version 6.8.18( miui8)οπως εγραψα και πριν. τωρα πατωντας το flash μου βγαζει can not found file flash_all_except_storage.bat και στην μπαρα δεξια γραφει error.
χαιρετω την κοινοτητα μιας και ειναι το πρωτο ποστ μου. Κατοχος redmi 3s κι εγω ,εδω και 15 μερες ψαχνω εδω και στο official forum για τους τροπους που φλασαρουμε ,ξεκλειδωνουμε κλπ κλπ. Αποτελεσμα : ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !!! τιποτα δεν δουλευει .κατ αρχην το pc suite δεν συνδεει την συσκευη μου λογο οτι λεει θελει update. Ειχα κανει αιτηση για ξεκλειδωμα και μου απαντησαν οκ.αλλα ουτε το ξεκλειδωμα γινεται .. Για καποιο λογο δεν μου δουλευει τιποτα.εβγαλα τα ματια μου να διαβαζω οσα φορουμ βρηκα αλλα δεν…