Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Παράθεση από sso: “Στο mix 2s μετά την αναβάομιση μόλις μπουτάρει πετάει μήνυμα ότι η Εφαρμογή Εργαλεία διακόπτεται και δεν βγαίνει από εκέι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!!! ” Αυτο το προβλημα το εχω κι εγω σε mi9 . εκανα επανεκινηση τιποτα .εβαλα ποιο παλια rom τιποτα.Μπαινει στο twrp .δεν βλεπει καμια rom .Τι κανω τωρα ; Βοηθεια παιδια εχω μεινει χωρις τηλεφωνο . Ουτε το pc τπ βλεπει.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “@sakas1989 Αναλογα την τιμή.... @vitriolis2003 Για twrp θα βάλεις αυτό... StackPath ” Με ποια διαδικασια το περναω ;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Κατέβασε από εδώ Releases · topjohnwu/Magisk · GitHub Και κάνε το εγκατάσταση μέσα από το twrp Μετά κάνεις εγκατάσταση και τον manager. Ακολούθως κρύβεις το root για να μην είναι ορατό σε εφαρμογές που δεν λειτουργούν με rootαρισμενο τηλέφωνο. ” Τον manager να υποθεσω σαν .apk ;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤωρα περναω στο κινητο την rom και την περναω μεσω twrp ;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Πρώτα μπες εκεί με τις εντολές και μετά τρέξε το flash. Δώσε cd c:\adb Γιατί κάνετε τέτοια ενώ δεν έχετε μίνιμουμ γνωσεις; cd σημαίνει change directory. Του λες απλά να πάει στο φάκελο adb για να συνεχίσεις με την εκτέλεση της εντολής που θα δώσεις μετά. Εσύ πατώντας c:\adb προσπαθεί να τρέξει το adb. Που δεν υπάρχει... ” Καπως δεν πρεπει να ξεκινησουμε να μαθουμε ;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Βάλε την miui 10, android 9 [Miui 10 9.8.1] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 31 συσκευές Μη πας στα δύσκολα αμέσως... ” Οταν λες δυσκολα
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαολα κομπλε....ευχαριστω ,ποια rom πρεπει να περασω τωρα ...μπορω να τσεκαρω με καποιον τροπο αν ειναι root το κινητο