Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• Έχω κι εγώ το Redmi Note 2 και έχει την ίδια συμπεριφορά η μπαταρία. Φοράει ROM XTRV 9.2 Stable. Η μπαταρία δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μια και αδειάζει πολύ γρήγορα από το 100% μέχρι το 60% σε περιπου 20 λεπτά χρήσης, και μετά με πιο αργό ρυθμό. Αν την αφαιρέσω από τη συσκευή και την ξανατοποθετήσω δείχνει λάθος ένδειξη. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούρια μπαταρία, αλλά φοβάμαι ότι θα είναι "μούφα" η 5€ "original" από το ebay. Έχω ακούσει για τις NOHON, αλλά δεν είδα και πολύ καλά σχόλια σ…

• Γι'αυτό γράφω αυτό το post. Να δω αν έχει το ίδιο πρόβλημα και κάποιος άλλος με αυτή τη rom σε redmi note 2, ώστε να ξέρω πριν κάνω wipe (πάλι) το κινητό. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την κινέζικη??? Δε νομίζω. Τη ρομ την κατέβασα από το site. Δες αυτό το screenshot καλύτερα. Πριν το update δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο, αλλά δεν είχα πολύ καιρό τη συσκευή στην κατοχή μου.7c312735bcfa621be33e266bdba4fe41.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βέβαια...7b8cb4e0dd2caaed208ad43b2d2cc578.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Έχω ένα Redmi note 2 και μετά από αναβάθμιση σε stable 9.2.2 έχω παρατηρήσει ότι η συσκευή σε τυχαίους χρόνους κάνει επανεκκίνηση. Επίσης κάποιες φορές όταν το σβήνω αργεί πάρα πολύ να κάνει boot, εκτός και αν μπω στο bootloader και κάνω wipe την cache. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο? Υπάρχει κάποια λύση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk