Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• Οι διακόπτες που βρίσκω από Κίνα, έχουν τετράγωνη πλάτη. πχ gearbest.com/alarm-systems/pp_610096.html?wid=1349303 Υπάρχει κάποιος διπλός διακόπτης συμβατός με home app και κινέζικό xiaomi hub με στρογγυλή για να μην τρώμε τους τοίχους; Ευχαριστώ!

• Παράθεση από stanger: “Παράθεση από kosvam: “Παράθεση από ktlk21: “ναι με συγχωρείς.. εννοούσα τον ασύρματο.. Sent from my Nokia 9 using Tapatalk ” όχι, ψάχνω διακόπτη για να συνδέσω πάνω στο μοτέρ των ρολών του παραθύρου.Και ο διπλός διακόπτης που αναφέρεις ( gearbest.com/alarm-systems/pp_610096.html?wid=1349303 ) δεν θα λειτουργεί αφού έχει μόνο κουμπί για άνοιγμα για κλείσιμο, αλλά όχι για στοπ (ουδέτερο). Ένας τριπλός διακόπτης θα έλυνε το πρόβλημα, αλλά ούτε αυτό βλέπω να υπάρχει. Νομίζω αν…

• Παράθεση από ktlk21: “ναι με συγχωρείς.. εννοούσα τον ασύρματο.. Sent from my Nokia 9 using Tapatalk ” όχι, ψάχνω διακόπτη για να συνδέσω πάνω στο μοτέρ των ρολών του παραθύρου. Και ο διπλός διακόπτης που αναφέρεις ( gearbest.com/alarm-systems/pp_610096.html?wid=1349303 ) δεν θα λειτουργεί αφού έχει μόνο κουμπί για άνοιγμα για κλείσιμο, αλλά όχι για στοπ (ουδέτερο). Ένας τριπλός διακόπτης θα έλυνε το πρόβλημα, αλλά ούτε αυτό βλέπω να υπάρχει. Νομίζω αναγκαστικά θα πρέπει να πάω με google ή amazo…

• Παράθεση από ktlk21: “γτ δεν παίρνεις το στρογγυλό κουμπί ένα κλικ πάνω, 2 κλικ κάτω, πατημένο στοπ... αλλιως ο διπλος aqara με 6 διαφορετικα σενάρια Sent from my Nokia 9 using Tapatalk ” Ευχαριστώ για την απάντηση. Όμως ο στρογγυλός διακόπτης έχει 2 υποδοχές για καλώδια L και L1 mi0.rightinthebox.com/desc_ima…3/mvmnua1552740145548.jpg Τα μοτέρ των ηλεκτρικών ρολών συνήθως θέλουν 4 υποδοχές για τη συνδεσμολογία nextsystems.eu/media/wysiwyg/case_2.jpg Οπότε δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να δουλέψει.…

• Καλησπέρα. Ψάχνω τριπλό διακόπτη (πάνω/κάτω/στοπ) για να ελέγξω το ηλεκτρικό ρολό σε ένα παράθυρο. Βρήκα πολλά μοντέλα για Alexa, Google, Smart Life, αλλά κανένα διακόπτη για Mi Home. Υπάρχει κάτι που δεν έχω βρει, ή τρόπος να λειτουργήσουν στο Mi Home οι διακόπτες που προορίζονται για Alexa, Google, Smart Life? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!