Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Τελικά του έστειλα χθες μήνυμα σχετικά και σήμερα ύστερα απο συνεννόηση μου επέστρεψε τα μισά χρήματα και μου έμεινε το τηλέφωνο αν και του είπα να του το στείλω πίσω και θα μου επέστρεφε όλο το ποσό, συμφωνώντας με αυτό, αλλά φοβήθηκε να μην χαθεί λόγω κάποιας επερχόμενης γιορτής τους. Τέλος πάντων είμαι σε αναζήτηση καινούργιου και γνήσιου αυτή τη φορά....! Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τα ξαναλέμε λίαν συντόμως με την κανονική συσκευή!
-
Παράθεση από itf68: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από itf68: “ebgala kai foto!” Δοκίμασε να κάνεις Flash την παρακάτω ROM => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-1-23-v6-4-4-zip-V6-TDMA/ είναι για Mi-3TD...” Η Διαδικασία ειναι παλι η ίδια; Μετονομασια κλπ;” Δοκίμασα να το περάσω αλλά πάλι δεν μου προχωράει στην εγκατάσταση...! Μου βγάζει το ίδιο μήνυμα!
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από itf68: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από itf68: “Καλημέρα σε όλους. Διάβασα τις οδηγίες εγκατάστασης ελληνικής έκδοσης αλλά δεν βγάζω ακρη και αυτό γιατί ενώ αντιγράφω το ζιπαρισμένο αρχείο στο τηλέφωνο δεν το βλέπω πουθενα. Μπορεί κάποιος με πολύ πιο απλά λόγια να μου πει πως θα το κάνω, γιατί με ορολογίες δεν τα πάω πολύ καλά.... Έχω το ΜΙ3w που μου ήρθε από κίνα προχθες, κανονικά δεν έπρεπε να έχει τα ελληνικά μέσα; Ευχαριστώ!” Όχι, αν έχει την αγγλο…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από itf68: “Καλημέρα σε όλους. Διάβασα τις οδηγίες εγκατάστασης ελληνικής έκδοσης αλλά δεν βγάζω ακρη και αυτό γιατί ενώ αντιγράφω το ζιπαρισμένο αρχείο στο τηλέφωνο δεν το βλέπω πουθενα. Μπορεί κάποιος με πολύ πιο απλά λόγια να μου πει πως θα το κάνω, γιατί με ορολογίες δεν τα πάω πολύ καλά.... Έχω το ΜΙ3w που μου ήρθε από κίνα προχθες, κανονικά δεν έπρεπε να έχει τα ελληνικά μέσα; Ευχαριστώ!” Όχι, αν έχει την αγγλοκινέζικη έκδοση της ROM. Αντιγράφεις κάπου μέσ…