Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Τουμπανάκι! XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone
-
Τέλειο! Καλή επιτυχία σε όλους! Ευχαριστούμε παιδιά!!!
-
Ok got it! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια!
-
Παράθεση από Bodai: “Και οι δύο διαδικασίες είναι αξιοπιστες και μπορείς να ακολουθήσεις όποια σου φαινεται πιο βατή. Το θεμα με το recovery μάλλον το καταλαβες λάθος, είναι καλυτερα με το TWRP. To Mi Recovery είναι κλειδωμένο να φλασάρει μόνο αγγλοκινεζικες rom. ” A ok. Άρα όπως και να χει φλασάροντας την Ελληνική ROM θα έχω την TWRP ως Recovery μετά, έτσι; Και μία τελευταία ερώτηση: Επαναφέροντας το backup θα γίνει και επαναφορά της Mi Recovery; Αν όχι, θα μπορώ να την φλασάρω στη θέση της TWR…
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τέλεια! Προερχόμενος από Samsung φοβόμουν ότι η όποια recovery δεν θα μπορούσε να πάρει nandroid backup την "stock" ROM. (Όπως ίσχυε με άλλα Samsung - μπορείς να πάρεις nandroid backup με CWM ή TWRP, μόνο από custom roms όμως.) Παράθεση από dnomikos: “Για να ξέρεις, ούτε η MIUI 7.0.99.99 (LHFNYUN) που σου πέρασαν είναι "official". ” Αυτό κατάλαβα κι εγώ. Καταρχάς θα ξεκινήσω στέλνοντας ένα «βρισιματάκι» στο Banggood πιο πολύ για να ξέρουν ότι ξέρω ότι με αυτή τη …
-
Καλησπέρα σε όλους! Πρόσφατα αγόρασα από το banggood.com το Xiaomi Redmi Note 2 Prime. Ήρθε με τη ROM 5.0.2 LRX22G με MIUI 7.0.99.99 (LHFNYUN) και μπόλικο μπόλικο bloatware (όχι κινεζιές, αλλά boosters της συμφοράς κλπ κλπ) . Στα updates δεν εμφανίζει αν υπάρχουν διαθέσιμα ενώ, αν έχω καταλάβει καλά, θα έπρεπε να υπάρχει διαθέσιμη έκδοση με MIUI 7.1... Επίσης με μία γρήγορη αναζήτηση έχω καταλάβει πως είναι πειραγμένη από το κατάστημα ώστε να μην δέχεται update (διορθώσετε με αν κάνω λάθος ) Για…
-
Έτοιμοι κι από μένα: P4nosB Πάμε γερά!