Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Καλή επιτυχία !!!!!
-
Παράθεση από sokada: “παιδιά καλησπέρα , πριν απο λίγες ώρες πήρα και εγω το νοτε 3 . Έχω πόσες ώρες προσπαθώ να το συγχρονίσω με gmail για να έρθουν ολα αλλα τίποτα , μου έχει σπάσει τα νεύρα. Εχω κάνει πάνω απο 5 φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα τίποτα Κάνω κάπου λάθος εγω ρε παιδιά , τι στο καλό , τι να το κάνω αφου ολα ειναι στο gmail. ” SOS Καλησπέρα και Χρονιά Πολλά και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα και έχω διαπίστωση ότι λείπει ένα αρχείο από τις εφαρμογές (Συγχρονισμός Επαφών goog…
-
Μόλις ψήφησα! (username dimitris001)
-
Παρέλαβα και εγώ την Πέμπτη , ή παραγγελία είχε γίνει στο minideal αρχές του μήνα όλα πήγαν καλά αν και έχω κάνει αρκετές αγορές από το συγκεκριμένο internetομαγαζο . Τώρα η πρώτη επαφή με το τηλέφωνο παρά πολύ θετική με μόνο δύο απορίες : 1. Δεν μπόρεσα αν και έχει το λογαριασμό τις Google δεν πέρασαν στην συσκευή ή επαφές παρά μόνο με Bluetooth από την άλλη συσκευή . 2. Ή επαφές δεν φαίνονται στο Bluetooth του αυτοκινήτου . Ευχαριστώ πολύ και πάλι .
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΕυχαριστώ Πολύ για την αποδοχή , και σας εύχομαι Χρόνια Πολλά & Καλή Δημιουργική Χρόνια .