Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από kostascb: “Καλησπέρα παιδιά, το control hub αποφάσισε ξαφνικά, μετά από καιρό ομαλής λειτουργίας, να πεθάνει. Ενώ το είχα στη πρίζα και με αναμμένο το Night light, έσβησε βγήκε offline και δεν ανοίγει πια. Το βγάζω και το ξαναβάζω στη πρίζα και δεν κάνει ούτε το σύντομο flash. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; ” Ναι βεβαίως.Το ίδιο έγινε και με μένα πριν 1.5 χρόνο. Ευκαιρία να πας σε νεώτερη έκδοση. Εμένα κράτησε 4-5 χρόνια το πρώτο. Sent from my ONEPLUS A6003…
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “ Εμένα μετά από διακοπή βγήκε μόνιμα off και πήρα καινούριο.Από τότε μόνο πάνω σε UPS Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ” Κι έτσι μαγικά όπως χάλασε, μετά από δύο μέρες που το είχα βγάλει από την πρίζα γιατί μας τρέλαινε, το ξαναέβαλα και είναι όλα ΟΚ. Ούτε αποσυνδέσεις ούτε να χάνει τίποτα. Δεν μου ζήτησε να κάνει κάποιο firmware update και δεν ήξερα ποια version είχε για να δω μήπως έβαλε κάτι μόνο του... Το UPS πάντως καλή ιδέα για να προστατεύεται αλλά και ν…
-
Έχει λίγες μέρες που το Hub τα έπαιξε και δεν δουλεύει τίποτα. Είναι σαν να κάνει συνεχώς reconnect με το router, αναβοσβήνει το φως του με ένα συγκεκριμένο pattern, τελικά σταματάει και σε λίγα δευτερόλεπτα αρχίζει από την αρχή. Αποτέλεσμα 9/10 φορές που ανοίγει πόρτα να μην το πιάνει γιατί πιστεύω είναι πάνω σε reconnect οπότε δε βλέπει καν τους sensors. Στο μεταξύ μέσα στο Mi Home όλα "καλά" και οι sensors online. Όταν όμως πάω να οπλίσω το alarm φεύγοντας από το σπίτι οπλίζει για 2 δευτερόλε…
-
Ενώ έχω υποτίθεται Ευρωπαικό hub (αγορασμένο από εδώ με το Kit της επίσημης αντιπροσωπείας) και έχω μπει όπου είχε timezone και δήλωσα Athens, τα notifications στο τηλέφωνο έρχονται με +5ώρες. Και καλά αυτό όταν το καταλάβεις πες το παραβλέπεις. Φαίνεται και κάποια schedules να παίζουν με σωστό και κάποια με άσχετο timezone. Σωστά π.χ. παίζει η λάμπα (η οποία βέβαια είναι ανεξάρτητη από το Hub στην πραγματικότητα χμμμ...) ενώ τα scenes δεν έχω καταφέρει να βρω σε τι timezone παίζουν. Υπέθεσα ότι…
-
Παράθεση από kougis: “Ωραίο το mihome για χαβαλέ όχι όμως για συναγερμός, με τίποτα, όχι για οτιδήποτε σοβαρό. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk ” Καλημέρα και καλώς σας βρήκα, γιαυτόν ακριβώς το λόγο έκανα και εγγραφή, μήπως και κάποιος βοηθήσει στα προβλήματα που έχω με το hub. Αγορασμένο πρόσφατα από το επίσημο κατάστημα εδώ (Αθήνα) με το γνωστό σετ που προωθεί η εταιρεία εδώ και κάποιο διάστημα : 2 αισθητήρες πόρτας 2 χώρου και το κομβίον... Πέρα από τις αστοχίες τύπου ανοίγει μια πό…