Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Καλημέρα και καλό μήνα, Το καλύτερο site απ ' ότι κατάλαβα είναι το merimobiles για αγορά, συμφωνείτε; Επίσης μου είπαν ότι οι ίδιοι θα μου καταχωρήσουν την english version μαζί με το google play, το έχει κάνει κανείς; Θα το πάρω τα Χριστούγεννα ( Μαζεύω λεφτά). Οπότε για οικονομικούς λόγους ρωτάει το εξής: εάν θέλω να το κρατήσω για 2 χρόνια, θα αντέξει το mi3 η να αναζητήσω το mi4; Απ' ότι έχω καταλάβει θα αντέξει και με το παραπάνω απλά θέλω την γνώμη σας και την συμβουλή σας.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση και για τον ενδιαφέρον! Όταν λες κρυφή εταιρία, δεν είναι official; Εάν δεν βάλω την Ελληνική και κρατήσω μόνο την Αγγλική έκδοση την οποία διαθέτει, δεν θα μπορέσω να συνδεθώ στο google play με τον λογαριασμό μου; Εγγύηση έχουν; Εδώ υπάρχει αντιπροσωπεία που να μπορεί να το φτιάξει; Για το ηχείο το διάβασα σε συζήτηση εδώ μέσα για το συγκεκριμένο κινητό..Μπορεί να έτυχε.. Και πάλι ευχαριστώ!!
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα σαν νέο μέλος, Καταρχάς θα ήθελε να σας πω, ότι ο λόγος που θα πραγματοποιήσω αυτή την αγορά είστε εσείς. Με πείσατε ότι θα έχω μία ''οικογένεια'' και οτιδήποτε χρειαστώ θα ξέρω που θα απευθυνθώ. Θα ήθελα πριν κάνω την αγορά να μου λύσετε μερικές απορίες εάν γνωρίζετε τα παρακάτω: 1) Η μπαταρία βγαίνει από το κινητό εάν χρειαστεί; Ή είναι ένα με το κινητό; 2) Θα το αγοράσω από το Buy Xiaomi Mi3 16GB Black | XIAOMI Mi3 Price | XiaoMi Mi3 Comprar, θα έχει ελληνικά εάν…