Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Xiaomi Mi 6 με MIUI 10 Global beta 8.7.12. η πρωτη ειναι με την stock καμερα και η δευτερη σαφως πιο φωτεινη με gcam και night mode! Οι φωτο ειναι τραβηγμενες γυρω στις 2 τα ξημερωματα

• Σ'ευχαριστω πολυ φιλε Linuxilakis!! Θα την δοκιμασω σιγουρα!

• Κσλησπερα σε ολους! Ειμαι κατοχος mi6 με miui10 8.7.12 Ποια θεωρειται πως ειναι η καλυτερη εκδοση gcam και με τι ρυθμισεις για το συγκεκριμενο κινητο και την εκδοση miui που φοραω? Σας ευχαριστω!

• Οκ! σ'ευχαριστω,θα το δοκιμασω

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από stelios3: “Καλησπερα παιδια! κατοχος xiaomi mi6 και εχοντας κανει root το κιν. δεν μπορω να βρω μια εκδοση της google cam που να δουλευει αψογα στην συσκευη μου.. Ειμαι με miui9 και official stable globar rom 9.2.2.0 Χθες σε μια ομαδα στο fb ενα παιδι δημοσιευσε μια φωτο που τραβηξε με το mi6 και εχοντας την GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7beta-test-6_1. Eμεινα εκπληκτος διοτι σε μενα οταν την εβαλα μου εμφανιζει μαυρη οθονη. Ρωτησα τι rom φοραει και μου ε…

• ειδα τι λεει ναι. Το api2 το εχω ενεργοποιημενο απλα εγω δεν εχω καποια dev rom. Ειχα την 9.2.2.0 stable global rom και πριν λιγο εκανα την αναβαθμιση σε 9.5.3.0 stable. Δεν εχω αλλαξει rom στο κινητο και ισως φταιει και αυτο που δεν εχω βρει μια εκδοση της gcam να λειτουργει σε μενα!

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από stelios3: “Καλησπερα παιδια! κατοχος xiaomi mi6 και εχοντας κανει root το κιν. δεν μπορω να βρω μια εκδοση της google cam που να δουλευει αψογα στην συσκευη μου.. Ειμαι με miui9 και official stable globar rom 9.2.2.0 Χθες σε μια ομαδα στο fb ενα παιδι δημοσιευσε μια φωτο που τραβηξε με το mi6 και εχοντας την GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7beta-test-6_1. Eμεινα εκπληκτος διοτι σε μενα οταν την εβαλα μου εμφανιζει μαυρη οθονη. Ρωτησα τι rom φοραει και μου …

• Καλησπερα παιδια! κατοχος xiaomi mi6 και εχοντας κανει root το κιν. δεν μπορω να βρω μια εκδοση της google cam που να δουλευει αψογα στην συσκευη μου.. Ειμαι με miui9 και official stable globar rom 9.2.2.0 Χθες σε μια ομαδα στο fb ενα παιδι δημοσιευσε μια φωτο που τραβηξε με το mi6 και εχοντας την GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7beta-test-6_1. Eμεινα εκπληκτος διοτι σε μενα οταν την εβαλα μου εμφανιζει μαυρη οθονη. Ρωτησα τι rom φοραει και μου ειπε την τελευταια XTRV. Σας κουρασα αλλα αν μπορ…