Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από stelios3: “Καλησπερα παιδια! κατοχος xiaomi mi6 και εχοντας κανει root το κιν. δεν μπορω να βρω μια εκδοση της google cam που να δουλευει αψογα στην συσκευη μου.. Ειμαι με miui9 και official stable globar rom 9.2.2.0 Χθες σε μια ομαδα στο fb ενα παιδι δημοσιευσε μια φωτο που τραβηξε με το mi6 και εχοντας την GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7beta-test-6_1. Eμεινα εκπληκτος διοτι σε μενα οταν την εβαλα μου εμφανιζει μαυρη οθονη. Ρωτησα τι rom φοραει και μου ε…
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από stelios3: “Καλησπερα παιδια! κατοχος xiaomi mi6 και εχοντας κανει root το κιν. δεν μπορω να βρω μια εκδοση της google cam που να δουλευει αψογα στην συσκευη μου.. Ειμαι με miui9 και official stable globar rom 9.2.2.0 Χθες σε μια ομαδα στο fb ενα παιδι δημοσιευσε μια φωτο που τραβηξε με το mi6 και εχοντας την GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7beta-test-6_1. Eμεινα εκπληκτος διοτι σε μενα οταν την εβαλα μου εμφανιζει μαυρη οθονη. Ρωτησα τι rom φοραει και μου …
-
Καλησπερα παιδια! κατοχος xiaomi mi6 και εχοντας κανει root το κιν. δεν μπορω να βρω μια εκδοση της google cam που να δουλευει αψογα στην συσκευη μου.. Ειμαι με miui9 και official stable globar rom 9.2.2.0 Χθες σε μια ομαδα στο fb ενα παιδι δημοσιευσε μια φωτο που τραβηξε με το mi6 και εχοντας την GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7beta-test-6_1. Eμεινα εκπληκτος διοτι σε μενα οταν την εβαλα μου εμφανιζει μαυρη οθονη. Ρωτησα τι rom φοραει και μου ειπε την τελευταια XTRV. Σας κουρασα αλλα αν μπορ…