Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Καλησπέρα παιδιά μπορείτε να μου πείτε αν είναι γνήσια η miui έκδοση? ευχαριστώ.
-
Οκ θα το κοιταξω ευχαριστω!
-
Ευτυχως που δεν με προλαβες γιατι αν διαβαζα ολα αυτα (οντας άσχετος) θα φοβομουν να κανω το οτιδήποτε . Παντως δεν ειχε άλλο Mi account μεσα το ειχα τσεκάρει. Ευτυχώς όλα καλά. Πως μπορώ να ζητήσω άδεια ξεκλειδώματος?
-
Παιδια τα καταφερα νομιζω τι λετε και σεις? Ευχαριστω πολυ για ολα! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42164/ =============== Αυγ 29th 2017, 6:02pm =============== Τωρα που το ειδα ειναι φυσιολογικο που το model number λεει redmi note 4 ενω εχω το 4x ?
-
Χαχα τωρα το ειδα ωραιος. Λοιπον κατεβαζω τη Rom και ελπιζω το επομενο μυνημα που θα στειλω να ειναι για τα ευχαριστω.
-
Εχεις δικιο πολυ καλος οδηγος. ★ Redmi Note 4X Latest Global Stable Version Fastboot File Download Αυτη ειναι η σωστη ROM? Μη κανω καμια βλακεια.
-
Εχωπαθει πλακα ποσο γρηγορα απαντατε και οχι μονο ενας. Επειδη εχω να ασχοληθω με customιες και φλασαρισματα απο το sony xperia mini (ω ναι) μπορει καποιος να μου πει εν συντομια και οσο πιο απλα γινεται τι ειναι αυτο το βημα π θα κανω τωρα και τι αλλο απομενει να κανω? Ευχαριστω!
-
unlocked ειμαι σωστα? Επομενο βημα? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42139/
-
Ηλπιζα οτι θα γλιτωσω αυτή τη διαδικασία. Θα ξεκινισω λοιπον και επειδη σιγουρα θα ξαναχρειαστω βοηθεια τα ξαναλεμε συντομα. Ευχαριστω! =============== Αυγ 29th 2017, 2:39pm =============== παιδια ολα καλα μεχρι το edl. Μετα μου δειχνει αυτο. Καμια βοηθεια? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42138/ =============== Αυγ 29th 2017, 2:41pm =============== Ξεχασα να πω οτι ειμαι σε fastboot οταν προχωραω για το edl. Ειναι σωστο αυτο?
-
Παιδια καλημερα πριν λιγο καιρο πηρα το redmi note 4x με τα χαρακτηριστικα που φαινονται στο screenshot. Μπορειτε να μ πειτε αν εχω "ψευτο ROM" . Επισης οταν βγει η stable εκδοση του MIUI 9 θα εμφανιστει στο updater app?Ευχαριστω! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42113/