Και μετά από ........ και γω δεν ξέρω πόσο καιρό , έσκασε ενημέρωση μέσω play store. Από 5.6.46 που ήμουν πήγε κατευθείαν στην 5.6.60. Χωρίς να είμαι στο beta πρόγραμμα. Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Μέχρι τώρα ,χωρίς να είμαι εγγεγραμμένος στο beta πρόγραμμα, μία χαρά μου έρχονταν οι ενημερώσεις στο play store. Δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά οι τελευταίες δύο ενημερώσεις δεν εμφανίστηκαν ποτέ.
Για κάποιο λόγο δεν βγάζει τις νέες αναβαθμίσεις της εφαρμογής Xiaomi Home στο playstore. Έχουν εμφανιστεί ήδη 2 μέσω της ίδιας της εφαρμογής, αλλά στο playstore τίποτα.
Προσπάθησα με αλλαγή dns να κατεβάσω κάποιο σταθμό αλλά δεν τα κατάφερα. Εν τω μεταξύ τρίτη σερί μέρα και σκάνε απανωτές αναβαθμίσεις της εφαρμογής στο play store. Σπίτια δεν έχουν εκεi στην Xiaomi;
Παράθεση από ktlk21: “πλέον έχει γίνει με πληρωμή μόνο XiMIRaGa - Xiaomi MI Radio Gateway Change Station English εκτός αν στήσεις δικό σου server αλλά αν είναι να έχεις pc να παίζει όλη μέρα δεν λέει Sent from my Nokia 9 using Tapatalk ” Αν κατάλαβα από αυτά που διάβασα, υπάρχουν κάποιοι σταθμοί που μπορούμε να ακούσουμε δωρεάν; Από τους δύο ελληνικούς σταθμούς που εμφανίζει , τον best 92.6 τον έχει free.
Παρατηρώ ότι σχεδόν μία φορά την ημέρα μου αποσυνδέεται από τον λογαριασμό και πρέπει να κάνω συνεχώς log in. Είναι γενικό φαινόμενο ή συμβαίνει μόνο σε μένα. Έχω την συσκευή μία εβδομάδα και την λειτουργώ από το Huawei mate 10 pro.
Σας έχω ζαλίσει, αλλά προς ενημέρωση αναφέρω ότι μετά την αναβάθμιση από το play store σε 5.6.16, μου έβγαλε αναβάθμιση την 5.6.17 μέσα από την εφαρμογή αλλά και πάλι δεν την κατεβάζει. Οπότε μάλλον πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με το play store .
Παράθεση από vasma: “Έχω την 5.6.13, Σήμερα μου βγάζει για update την 5.6.16 και δεν κάνει επίσης τίποτα... ” Παράθεση από strentas: “Παράθεση από vasma: “Έχω την 5.6.13, Σήμερα μου βγάζει για update την 5.6.16 και δεν κάνει επίσης τίποτα... ” μια από τα ίδια ” Το μεσημέρι μου έβγαλε και μένα την 5.6.16 , αλλά όπως και σε σας τζίφος...δεν την κατέβαζε. Πριν από λίγο μου έβγαλε την ίδια αναβάθμιση στο play store, οπότε και έληξε το θέμα.
Παράθεση από Gokoulis: “Στο mi app μου βγάζει αναβάθμιση σε 5.6.15 αλλά δεν τη κάνει... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και δω τα ίδια. Και χθες ξαφνικά εξαφανίστηκε η αναβάθμιση.