Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• Καλησπέρα σε όλους. Έχω που λέτε το Mi Box S εδώ και χρόνια, κάνω όποια αναβάθμιση μου βγάζει. Πήγα σήμερα να εγκαταστήσω το Cosmote tv app και δε το βγαζει καν διαθέσιμο στο play store. Το Vodafone TV Βετα υπάρχει και το EON. Ακόμα και μέσα από Browser υπολογιστή λέει ότι το Cosmote tv είναι μη συμβατό. Τι φάση; Αφού διαβάζω ότι το έχετε και είμαι 99% σίγουρος ότι στο παρελθόν το είχα δει και εγώ.

• Γεια σας παιδιά και πάλι. Στη σελίδα 84 με είχατε βοηθήσει ώστε να περάσω ελληνική rom στο κινητό της κοπέλας μου. Όλα καλά πήγαν απλώς τώρα είμαι σε φάση μήπως το πουλήσω ή το δώσω σε κανένα φίλο ή συγγενή και δε μπορώ να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές. Ουσιαστικά για να καθαρίσει από τα πάντα μέσα. Το κάνω και μετά από λίγη ώρα αφότου γίνει επανεκκίνηση ανοίγει και είναι ακριβώς όπως πριν. (Ένω έχω επιλέξει να διαγραφούν όλα και τα αρχεία κλπ.) Έχω αφαιρέσει το mi account και το google acco…

• Ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα το επιχειρήσω μόλις μπορέσω.

• Δλδ αν κατάλαβα καλά , αυτό σημαίνει ότι τζάμπα παιδεύομαι, δε χρειάζεται καν ξεκλείδωμα, μπορώ να του περάσω άλλη ρομ έτσι χωρίς να πειράξω bootloader.

• Καλησπέρα παιδιά, Η κοπέλα μου έχει ένα Xiaomi Redmi 3 Pro που πήραμε περσι από Κίνα και ήρθε με μία Stable Rom που έχει Ελληνικά αλλά έχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Το κινητό άπαξ και κλείσει ή κάνεις επανεκίνηση χάνει τη λειτουργία του Playstore. Το playstore υπάρχει αλλά σε έχει κάνει log out και δε μπορείς με τίποτα να κάνεις ξανά login, βγάζει σφάλμα. Οπότε ούτε εφαρμογές ούτε ενημερώσεις τπτ. Βγάζει και άλλα προβλήματα επίσης αλλά τo βασικό είναι αυτο Έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloa…