Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• Αγαπητοί φίλοι/ες είστε φοβεροί, παρέχετε φοβερή δουλειά και πληροφόρηση, μα όσο και αν διάβασα 10δες ή 10δες ποστ δεν μπόρεσα να απαντήσω στην παρακάτω ερώτηση: Έχω την GLOBAL 10.2.2.0 και είμαι ευχαριστημένος μ'αυτήν. Περιμένω να κάνω bootloader unlock για να περάσω twrp recovery και μετά να κάνω root with magisk. Όσο για τις roms: Ερώτηση, Τι με συμβουλεύετε; να βάλω την GLOBAL DEV miui_POCOF1Global_9.2.15_f00688e43a_9.0.zip ή xiaomi-miui-hellas-9.0_beryllium_V10_XTRV_8.11.29.zip Ευχαριστώ πρ…

• Παράθεση από geoanto555: “Μπορεις να δοκιμασεις όποια θέλεις. Μπορείς να με βοηθήσεις δοκιμάζοντας την τελευταία που έκλεισα χθες να δουμε αν ειναι οκ η κρυπτογράφηση. twrp_beryllium_3.2.3-X ” Ευχαριστώ θερμά για την άμεση απάντηση, βέβαια καλό θα ήταν να υπάρχει -ίσως μελλοντικά- κάποια έστω μικρή επεξήγηση κάθε twrp version ok. Με την ευκαιρία να ρωτήσω και XTRV Rom: εδώ στο λινκ Xiaomi Pocophone F1 (Berillium) άμα πας δεν υπάρχει τίποτα! Ερώτηση: υπάρχει το λινκ για μελλοντική χρήση?

• Περιμένοντας για το bootloader unlock του νέου Pocophone F1, προετοιμάζομαι για το σωστό twrp image που πρέπει να φλασάρω και ψάχνοντας στο TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI βρήκα τα παρακάτω: * Pocophone F1 * Beryllium * 3.2.3-1 * 3.2.3-1android-9 * 3.2.3-6 * 3.2.3-7_notch * * 3.2.3-1-toolsandroid_8-9 * 3.2.3-7_tools_notch * 3.2.3-X_tools_notch Υπάρχει κάποια οδηγία ποια έκδοση κάνει τι κλπ. κι εντέλει ποια έκδοση twrp πρέπει να φλασάρω?

• Τελικά οι 30 ημέρες αναμονή για bootloader unlock του Pocophone F1 ήταν λάθος! Λόγω του ότι χρησιμοποιούσα το ίδιο MI Account όπως με το προηγούμενό μου Redmi 4A, έπρεπε να συνδέσω το νέο μου κινητό με το MIUI πηγαίνοντας στις "Επιλογές προγραμματιστών" -> "Γινεται ξεκλείδωμα ΟΕΜ", όπως και "Κατάσταση Μι ξεκλειδώματος" (!). Έτσι η αναμονή για bootloader unlock του Pocophone F1, πέφτει στο γνωστό 72 ώρες!

• Έκανα αίτημα για bootloader unlock του Pocophone F1 χρησιμοποιώντας το ίδιο ακαουντ που είχα ήδη για το παλιό μου Redmi 4A: είναι σωστό αυτό; (Και μου λέει ότι πρέπει να περιμένω 30 μέρες!)

• Καλησπέρα σε όλους /ες, Μετά από 2μιση χρόνια χαρούμενος χρήστης του Xiaomi Redmi 4A, είμαι από χθες χαρούμενος pocophone f1 χρήστης!!! Το αγόρασα από σκρουτζομάγαζο έναντι 270 € και εντωμεταξύ το αναβάθμισα χωρίς bootloader unlock 2 φορές, την δεύτερη σε Android 9. Ταχύτητες φανταστικές, επισυνάπτω Antutu screenshot. Έκανα αίτημα για bootloader unlock και πρέπει να περιμένω 30 μέρες... είναι σωστό αυτό?