Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Παράθεση από spag: “#insane Καλημέρα, μήπως παρέλαβες την κάμερα; Αν ναι, δοκίμασες να τη συνδέσεις; Δεν μπορεί να είναι κάτι στο ρούτερ διότι έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικά. Τι να πω.... Τα έχω δοκιμάσει όλα.... Ευχαριστώ ” Καλημέρα δεν ειχα συνδεθεί για κάτι μήνες και δεν είδα ποτέ την ερώτηση. Ναι την παρέλαβα και δούλεψε κανονικά. Ειχα κάνει απο πριν τη διαδικασία για ορισμό σερβερ κινας. Το μονο κακό που δεν ηξερα πριν την αγοράσω ειναι ότι δε μπορώ να συνδεθώ και να δω όταν ειμαι εκτός σπι…
-
η μόνη συσκευή Xiaomi που αγόρασα και θεώρησα πεταμένα τα λεφτά μου. Το αγόρασα υποτίθεται γιατί υποτίθεται έχει επιλογή να σου ζεστάνει το νερό στη θερμοκρασία που θες. Το ρυθμίζω για 40 βαθμούς, πατάω την επιλογή warm, αντί 40 βαθμούς το βράζει στους 59 και δεν πέφτει στους 40 για τουλάχιστον 35 λεπτά. Ποιο το όλο νόημα λοιπόν? Να το ενεργοποιείς το πρωί για να πιεις το βραδινό σου τσάι? Ούτε καν δυνατότητα τηλεχειρισμού έχει? Ας πούμε να το πατάς από το application εκτός σπιτιού για να είναι …
-
τότε είναι καθαρά θέμα του ρουτερ σου, κάποια πόρτα
-
Καλημέρα την ίδια κάμερα έβαλα σε παραγγελία οπότε σύντομα θα μπορώ να απαντήσω και εγώ αν υπάρχει ανάλογο πρόβλημα. Το πιο πιθανό να οφείλεται το πρόβλημα στη ρύθμιση για DNS που υπάρχει στο ρούτερ γιατί πολλοί ανέφεραν ότι μετά δούλεψε με άλλες συσκευές κατασκευασμένες για Κίνα με το ανάλογο πρόβλημα. 8.8.8.8 και 8.8.4.4 Επισυνάπτω και το λινκ του άρθρου που αναφέρω Για δοκίμασε να δούμε πως θα το φτιάξουμε όλοι μας