Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-2 από 2.
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από cataphract: “Γειά χαρά σε όλους. Έχω εδώ και 2 μήνες ένα ΜΙTV bOX και το πρόβλημα μου είναι το εξής. Γίνετε η σύνδεση όλα καλά μετά απο 5 μέρες περίπου δεν λειτουργεί το χειρηστήριο , αλλάζω μπαταρίες -αν και ήταν καινούργιες - και το χειριστήριο δουλεύει. Μετά απο 3-4 μέρες σταματάει πάλι επειδή τις προηγούμενες δεν τις είχα πετάξει τις ξαναβάζω και δουλεύει μια χαρά. Την επόμενη αγοράζω καλές επώνυμες μπαταρίες τις τοποθετώ στο χειριστήριο το οποίο λειτουργεί…
-
Γειά χαρά σε όλους. Έχω εδώ και 2 μήνες ένα ΜΙTV bOX και το πρόβλημα μου είναι το εξής. Γίνετε η σύνδεση όλα καλά μετά απο 5 μέρες περίπου δεν λειτουργεί το χειρηστήριο , αλλάζω μπαταρίες -αν και ήταν καινούργιες - και το χειριστήριο δουλεύει. Μετά απο 3-4 μέρες σταματάει πάλι επειδή τις προηγούμενες δεν τις είχα πετάξει τις ξαναβάζω και δουλεύει μια χαρά. Την επόμενη αγοράζω καλές επώνυμες μπαταρίες τις τοποθετώ στο χειριστήριο το οποίο λειτουργεί πάλι για 4-5 μέρες και μετά τίποτα. Το στέλνω π…