Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Παράθεση από Loup-Garou: “Aπο σημερα το πρωι στο slot 1 μου βγαζει χαμηλό σημα Δοκιμασα και αλλη καρτα και παλι τα ιδια Τι να κανω; ” χμ.. Μολις αυτο εγραψα κι εγω. Στο εκανε απο την αρχη αυτο? Μηπως εφαγε καμια τουμπα?

• Χαιρετω την κοινοτητα για την οποια μιλανε ολοι με τα καλυτερα λογια! Συγχαρητηρια πραγματικα σε ολους για την αμεριστη βοηθεια και ενημερωση που προσφερετε. Αν και διαβασα αρκετα στο νημα αλλα λογου χρονου δεν καταφερα να το δω ολο. Παρηγγειλα το Mi max 2 με Global rom και με ελληνικα, και με κανονικες αναβαθμσεις οπως μου ειπανε απο το καταστημα και τη Δευτερα λογικα θα ερθει στα χερια μου. Για το 4G κλπ τα γνωριζω, εχω vodafon οποτε λογικα δεν θα εχω θεμα στη Λαρισα που ζω.Και το 3G βεβαια δε…

• χαιρετω την κοινοτητα.Ευχαριστω κι εγω με τη σειρα μου για τον πολυτιμο οδηγο,γιατι διχως αυτον, δεν θα μπορουσα να εχω αποτελεσμα. κανοντας ομως τα βηματα οπως αναφερθηκαν, καταφερα και συνδεσα τη συσκευη μου κι εγω Redmi note 4, ομως εγινε το εξης. Ενα ταμπλετ lenovo tab2 a10-30 που εχω και το συνεδω στον υπολογιστη μου, τωρα πια δεν το βλεπει.το βλεπει σαν usm mtp συσκευη, και δεν εχω προσβαση καθολου. Δοκιμασα drivers να ξαναπερασω,(τους δικους του), αλλα τιποτε. Μπορειτε σας παρακαλω πολυ ν…