Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-12 από 12.
-
καλησπερα παιδια! μολις γυρισα σπιτι και βλεπω την xiami mijia 360 security camera να αναβει παρατεταμενα το κιτρινο λεντακι. μπαινω στο mihome app και μου την βγαζει offline. παταω επανω της και οντως δεν δειχνει εικονα. Την διεγραψα απο τις συσκευες και προσπαθησα να την συνδεσω παλι, αλλα ματαια. Στην συνεχεια την εβγαλα απο την μπριζα περιπου 5-10 λεπτα μηπως και ξεσκαλωσει. Με το που την βαζω στο ρευμα, αναβε ξανα παρατεταμενα το κιτρινο λεντακι. πατουσα παρατεταμενα το ρεσετ κουμπι αλλα κα…
-
καλησπερα στα παιδια! ηθελα να ρωτησω για την εφαρμογη MiCam. Αρχικα, προσπαθω να κανω login/signin αλλα σαν να παγωνει/δεν ανταποκρινεται. Επιπλεον, συνεργαζεται με την xiaomi mijia security ip camera 1080p (360)? Δηλαδη, μπορεις να κοντρολαρεις την καμερα μεσω της MiCam App (εκτος απο την MiHome) ή ειναι για αλλες καμερες της xiaomi?
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Δεν δουλεύει.Το έχω δοκιμάσει κανένα χρόνο στην αντίστοιχη 720p Δεν έχω βρει τρόπο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ” επανερχομαι με update, δοκιμασμενο και λειτουργικο. Σεναριo: ΟΤΑΝ ενεργοποιειται ο συναγερμος απο το gateway, TOTE καταγραφει και ανεβαζει βιντεο. Το βιντεο που κατεγραψε ηταν 13 secs. Ειδοποιηση σταλθηκε αμεσα στο κινητο, και το βιντεο ηταν διαθεσιμο αμεσα (εκεινη την στιγμη ημουν με 4g και σταλθηκε αμεσα χωρις καθυστερηση.
-
εχω ενα θεμα με την xiaomi security camera (1080p) 360. εχω γραψει ενα σεναριο, οταν η καμερα ανιχνευει κινηση τοτε να καταγραφει και να ανεβαζει το βιντεο και να στελνει ειδοποιηση στο κινητο. το σεναριο το χω "ανενεργο". Εχω γραψει ενα 2ο σεναριο, οταν το gateway ειναι σε κατασταση "arm alarm" να τρεχει/ενεργοποιει το παραπανω σεναριο. Οι συσκευες που κανουν trigger το alarm ειναι οι παγιδες σε κυρια πορτα και μπαλκονοπορτες και το motion sensor. Οπλιζω το alarm και επειτα περναω μπροστα απο τ…
-
@PJG εχω εναν spare smart switch. νομιζω εκανα δουλιτσα! για "stay home alarm ON/OFF" εκανα τα παρακατω: 1. automation για μπαλκονοπορτα: IF open sensor, THEN play designated ringtone 2. το ιδιο automation για Main door sensor 3. Οι automations No.1 και Νο.2 τους επιλεγω ως "ανενεργους" στην λιστα με τα automations και να ενεργοποιουνται ΜΟΝΟ με την παρακατω ενεργεια. 4. Automation "Stay Home Alarm ON": IF smart switch single press, THEN turn on automation No.1, turn on automation No.2 και turn …
-
καλησπερα. σημερα βρηκα λιγο χρονο και σεταρα το οικοσυστημα (gateway/temp&hum sensors/motion sensor/smart switch). το τρεχω απο iphone (με 4G και wifi,παροχος κοσμοτε). δεν ασχοληθηκα με firewalls μιας και μου τρεχει κανονικα (ακομα). δοκιμες με alarm arming και triggering, επαιρνα ειδοποιησεις στα 2-3 secs. μια ερωτηση σχετικα με τον mijia motion sensor. θελω να τον βαλω στο σκαλοπατι που κανει το ταβανι. σκεφτομαι οτι μιας και δεν εχει βαση οπως ο aqara για να του δωσω κλιση, θα στοχευει κανο…
-
καλησπερα! μετα απο 161 σελιδες του νηματος που διαβαζα τις τελευταιες 4 μερες, μπορω να πω οτι μου λυθηκαν καποιες αποριες για το smart home (hardware και app), αλλα καποια σημεια παραμενουν γκριζα για μενα. Εχω παραγγειλει σε φιλο που ηταν κινα τα παρακατω: mijia gateway mijia motion sensor mijia door/window sensors mijia T/H sensor mijia smart switch και ενα t/h sensor με οθονη και bluetooth (θα μπει σαλονι, διπλα στον καναπε) επισης επεσε παραγγελια απο gb/bg: yeelight rgb (9w) e27 (YLDP02YL…