Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.

• Παράθεση από NasDriver: “Ούτε σε fastboot mode το βλέπει αλλά ούτε και σε recovery mode ? ” Δυστυχώς όχι...το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να βρω καμία λύση ούτε σε ξένα φορουμ Το κινητό το έχω συνδέσει και σε άλλους υπολογιστές αλλά τίποτα

• Καλησπερα Πέτρο! Έχω ήδη δοκιμάσει 3 διαφορετικά...δυστυχώς τίποτα...

• Καλησπέρα σε όλους σας παιδιά! Έχω το Pocophone 64GB εδώ και έναν χρόνο περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος!! Οι επιδόσεις καταπληκτικές με πολύ καλή κάμερα (αν και στο σκοτάδι με φλας είναι όλες θολές...), απίστευτη αυτονομία μπαταρίας (με ανοιχτά τα δεδομένα και σχεδόν συνεχόμενο παιχνίδι και χρήση browser μου κρατάει 2 μέρες!!), πάρα πολύ γρήγορο στο άνοιγμα των εφαρμογών ακόμα και με φούλ μνήμη!!! Σήμερα προσπάθησα να συνδέσω το κινητό μου με τον υπολογιστή για να μεταφέρω αρχεία, αλλά παρ…

• Καλησπέρα παιδιά...εγώ έχω ακριβώς το αντίθετο πρόβλημα...κάτι έκανα και τα πλήκτρα πλοήγησης είναι μόνιμα στην οθόνη. Δεν έχω αλλάξει περιοχή απλά από τότε που πάτησα το κουμπί κλείδωμα οθόνης από το μενού, ξαφνικά τα πλήκτρα πλοήγησης έχουν μείνει ενεργά...

• Redmi pro πρόβλημα με κάμερα

lynxgath - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους!λόγω φόρτου εργασίας δεν πρόλαβα να κάνω τη rom ,αλλά ως δια μαγείας κινητό άρχισε να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες...δεν ξέρω τι μπορεί να έχει πάθει...

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά! Έβγαλα φωτό αλλά δεν είδα κανένα σκουπιδακι... οπότε το Σ/κ που κάθομαι θα κάνω αυτό με τη ROM... Δεν θα κάνω πατέντα, αν δεν γίνει και με τη ROM, τότε θα πάω σε άλλη συσκευή καινούργια. Πατέντα δεν θα κάνω...όπως κ να έχει θα ενημερώσω εκ νέου!

Μήνυμα

- Καλημέρα παιδιά!πήρα καθαριστικό για τις οθόνες και καθάρισα εξωτερικά. Δεν το έχω ανοίξει ακόμα, αλλά μάλλον δεν θα χρειαστεί. Παρατήρησα λοιπόν ότι ναι μεν είναι λίγο καθαρότερη η οθόνη,αλλά...όταν πάω να βγάλω φωτογραφίες εκεί που εστιάζει φαίνεται να καθαρίζει και να είναι όπως και πριν αλλά μετά ξαναθολωνει...και λέω να κάνω αυτό με τη rom...

• Ωραία!θα κάνω πρώτα τον καθαρισμό μέσα έξω(αν και το μέσα το ψιλοφοβαμαι λίγο μην κάνω κάτι και σπάσω καμία οθόνη...) Και μετά θα κάνω την ROM...σε αντίθετη περίπτωση θα παραγγείλω μια κάμερα που έχω βρει στο ebay και επί τη ευκαιρία θα βάλω και μεγαλύτερη μπαταρία γιατί αυτή δεν κρατάει ούτε μέρα... Σας ευχαριστώ όλους και θα επανέλθω με νεότερα!

• Λογικά πρέπει να ανοίξω το καπάκι σωστά? Για να είμαι ειλικρινής το θέμα με την κάμερα ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό με τα κρύα και επιδεινώθηκε όταν πήγα στο χιονοδρομικό...αλλά μου κάνει εντύπωση ότι η μπροστινή κάμερα λειτουργεί άψογα! Υπάρχει δηλαδή η περίπτωση να έχει πάρει υγρασία? Πάντως στο κινητό του πατέρα μου (xiaomi redmi 4x αν θυμάμαι) και τα κινητά της συζύγου μου και της μητέρας μου (samsung a3 k j3) ήταν μια χαρά!

Μήνυμα

Έγινε! Ευχαριστώ πολύ!!! Αν έχω πρόβλημα/απορια θα ξαναρωτήσω!

Μήνυμα

Τώρα είδα το λινκ... Ευχαριστώ πολύ!

Μήνυμα

Α! Ευχαριστώ πολύ! Τα αρχεία έτσι κ αλλιώς θα τα κάνω backup οπότε ότι και να χάσω δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Την official fastboot rom που μπορώ να τη βρω και μπορώ να την περάσω μόνος μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60522/

• Ναι θα ανεβάσω τώρα. Είναι εύκολο να το ανεβάσω?

• Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Εχω ένα θέματακι τις τελευταίες μέρες με την κάμερα του κινητού μου. Ενώ η μπροστινή κάμερα λειτουργεί κανονικά και χωρίς να είναι θολή,η πίσω κάμερα είναι θολή και σε φωτό και σε βίντεο, παρά το γεγονός ότι έχω αλλάξει αρκετές φορές τις ρυθμίσεις...το κινητό το αγόρασα από Κίνα τον Φεβρουάριο 2016. Ευχαριστώ πολύ και περιμένω να με βοηθήσετε όσο μπορείτε!

• Καλησπέρα παιδιά! χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλους! Το όνομα μου είναι Σταυρος και είμαι κάτοχος ενός xiaomi redmi pro

• Καλησπερα και απο μενα παιδια!Ονομαζομαι Σταυρος και ειμαι κατοχος ενος Redmi Pro