Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
toylhs9 είχες και εσύ το θέμα ότι δεν σου δούλευαν οι κάρτες sim σε LTE και σε 3g αλλά μόνο σε 2g??και διορθώθηκε με αυτό τον οδηγό που ανέβασες? (υποθέτω από τον οδηγό εννοείς το κομμάτι που μιλάει για την επαναφορά των ΙΜΕΙ ??)
-
Παιδιά επειδή το ψάχνω μήπως τυχόν και βρω κάποια λύση, να ρωτήσω αν είναι το ίδιο θέμα με αυτό που παρουσίαζε το redmi 3 note pro που έχω βρει σε πολλά forum?? ξέρει κανείς?
-
Αδερφέ μου δεν λειτουργεί και πάλι..και να πιάσει θα είναι για 2-3 μέρες και μετά πάλι το ίδιο. εγώ το σκέφτομαι να το στείλω πίσω γιατί το βλέπω χοντρό πρόβλημα, αφού και τα παιδιά εδώ δεν έχουν βρει καμία λύση ακόμα. Αλλά και πίσω να το στείλω δεν νομίζω οτι θα καταφέρω τίποτα εκτός από το να μείνω χωρίς κινητό. Αν είναι πρόβλημα στην μητρική τότε κλάφτα και εσύ και εγώ... Αν έχει βρει κανείς λύση ας ειδοποιήση. Thanks για την απάντηση NasDriver..
-
Συγνώμη παιδιά.Τα greeklish από κεκτημένη ταχύτητα. μήπως λοιπόν έχετε βρει καμία λύση με το θέμα του σήματος? γιατί και εμένα μου κάνει ακριβώς τα ίδια με του φίλου από πάνω και λειτουργεί μόνο στο 2g.
-
paidia mhpws vrhkame kamia lisi sto thema me to shma???mou kanei akrivws to idio opws kai ston 'telestore' to xiaomi redmi 3s pou exw.